Kızılpınar AL öğrencilerinden NKÜ ziyareti ​

Çerkezköy Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencileri Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin Değirmenaltı’ndaki merkez kampüsüne gezi gerçekleştirdi.

Kızılpınar AL öğrencilerinden NKÜ ziyareti ​
17 Aralık 2018 Pazartesi 12:19

ÇEŞİTLİ FAKÜLTELERİ GEZDİLER
NKÜ Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde Çerkezköy Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencilerine rehber öğretmenleri eşliğinde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Veteriner Fakültesi ile Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi gezdirildi.

BÖLÜMLER HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ
Fakülte yetkilileri tarafından geziye katılan 47 öğrenciye puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları hakkında bilgiler verildi. Öğrencilere ayrıca üniversite hakkında ayrıntılı tanıtıcı bilgiler verilerek,  öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlandı.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Üniversite deneyimi yaşayan liseli öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı üniversite yetkililerine teşekkürlerini sundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.