Kızılpınar'ın parkları yenileniyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin diğer mahallelerinde olduğu gibi Kızılpınar Mahallesi'nde de yeni park yapım ve mevcut parkların bakım onarım çalışmalarına devam ediyor

Kızılpınar'ın parkları yenileniyor
11 Ağustos 2017 Cuma 12:51

REVİZYON ÇALIŞMASI BAŞLATILDI
Kızılpınar Mahallesi'nde 8. Sokak ile 9. Sokak arasında bulunan parkta bakım onarım çalışmalarına başlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık bin 600 metrekarelik alana sahip parkımızda yürüyüş ve bağlantı yollarının bordür taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Kauçuk kaplama yeni nesil çocuk oyun alanının oluşturulacağı parkımızda, yetişkinler için de fitness alanı bulunacak. Beton plak taş döşemeli yürüyüş ve bağlantı yollarının yapılacağı parkımızda oturma alanları da yer alacak” dedi.
EKİM AYINA KADAR BİTECEK
Kızılpınar Mahallesi'nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda modernizasyon çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiğini sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından yeni bir görünüme kavuşacak olan parkımızı, Ekim ayına kadar Kızılpınar Mahallesi sakinlerimizin hizmetine açmayı hedefliyoruz” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.