Kızılpınar’da çalışmalar durmak bilmiyor

Kızılpınar Mahallesi’nde devam eden yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “TESKİ tarafından altyapısı tamamlanan 24, 25 ve 26’ncı sokaklarda beton yol çalışmalarımız tamamlandı. Ekiplerimiz altyapısı tamamlanan sokaklarda beton yol çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Kızılpınar’da çalışmalar durmak bilmiyor
11 Aralık 2017 Pazartesi 15:43

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Kızılpınar Mahallesi’nin yıllardır süre gelen altyapı sorununun, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ ile birlikte çözüme kavuştuğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Mahallemizin ana caddelerinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı tamamladık. TESKİ tarafından altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda üst yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz” açıklamalarında bulundu.
ALTYAPISI TAMAMLANAN CADDE VE SOKAKLAR BETONLANIYOR
TESKİ tarafından altyapısı tamamlanarak teslim edilen ara sokaklarda kaldırım ve yol çalışmalarının Çerkezköy Belediyesi ekiplerince gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Hacı Yakup ve İstiklal Caddeleri arasında kalan 24, 25 ve 26’ncı sokaklarda beton yol yapım çalışmalarımızı tamamladık. Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklardaki beton yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.