Kızılpınar’daki çiflikler yola kavuşuyor

Kızılpınar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Kızılpınar sınırları içindeki çiftlikler için stabilize yol yapılacağı belirtilirken, çalışmaları yakından takip eden Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Osman Dal konuyla ilgili bilgi verdi.

Kızılpınar’daki çiflikler yola kavuşuyor
30 Mayıs 2011 Pazartesi 00:00

Kızılpınar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Kızılpınar sınırları içindeki çiftlikler için stabilize yol yapılacağı belirtildi. Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Osman Dal’ın çiftlik yollarındaki stabilize yol çalışmalarını birebir takip ettiği ve çalışmalar hakkında bilgi verdiği ifade edilirken, Dal konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çiftlik yollarına birinci kalite stabilize malzemenin döküldüğünü, çalışmaların aralıksız olarak sürdüğünü kaydetti ve Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’a bütün çiftçiler adına teşekkür etti.
KİMSENİN YAPMADIĞINI KORKMAZ YAPTI
Kızılpınar Belediyesi’nin iki greyder, bir kepçe, bir silindir ve üç kamyonla aralıksız çalıştığını söyleyen Dal, yol yapım çalışmasının kısa bir içinde biteceğini dile getirerek, "Kızılpınar Beldiye Başkanı Faruk Korkmaz bugüne kadar kimsenin yapmadığını yaptı ve bütün çiftçileri yola ve suya kavuşturdu. Stabilize yol yapımının yanı sıra 12 kilometre şebeke suyu döşenerek çiftçileri içme suyuna kavuşturan Başkan Korkmaz’a 25 çiftlik sahibi ve 125 çiftçi adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.