Kızılpınar’ın yolları AKP’lilere rağmen yapılıyor

Kızılpınar Mahallesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda sıcak asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor. AKP’li Meclis Üyeleri’nin, Kızılpınar yollarının yapılması için çekilecek krediye ret oyu kullanmasına rağmen 7 milyon TL kredi çekilmesi için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a yetki verilmesinin oy çoğunluğuyla kabul edilmesi sayesinde Kızılpınar’ın yolları sıcak asfalt ve demirli beton yolla kaplanıyor.

Kızılpınar’ın yolları AKP’lilere rağmen yapılıyor
22 Haziran 2018 Cuma 15:52

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında sona gelindiğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Altyapısı tamamlanan sokaklarımızda Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri demirli beton yol ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

KIZILPINAR’DAKİ YOL SORUNU ORTADAN KALKACAK
Halit Er Sokak’ta sıcak asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığını sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız Kosva Sokak’ta devam ediyor. Altyapısı tamamlanan caddelerde ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz asfaltlama çalışması yapacak. Bu yıl içinde Kızılpınar Mahallemizdeki tüm cadde ve sokaklarda demirli beton yol ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarımızı tamamlayarak mahallemizdeki yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.