‘Kocamın Nişanlısı’ Çerkezköy’de sahnelendi

Çerkezköy Belediyesi’nin Kültür-Sanat etkinlikleri çerçevesinde ünlü isimlerin yer aldığı ‘Kocamın Nişanlısı’ isimli tiyatro oyununu Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde tiyatroseverler ile buluştu

‘Kocamın Nişanlısı’ Çerkezköy’de sahnelendi
08 Aralık 2016 Perşembe 11:22

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE SAHNELENDİ
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından Kültür-Sanat Etkinlikleri çerçevesinde ‘Kocamın Nişanlısı’ isimli tiyatro oyunu Çerkezköylü vatandaşlar ile buluştu. Dün akşam Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sahnelenen oyunu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, eşi Güliz Akay ve tiyatroseverler takip etti.
ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
Halk Eğitim Merkezi’nde dün akşam ücretsiz sergilenen ‘Kocamın Nişanlısı’ isimli oyunu Sadık Şendil yazarken, yönetmenliğini Ferdi Merter yapıyor. Dev oyuncu kadrosu ile Çerkezköylü tiyatro severlerin karşısına çıkan oyunda Tuğba Özay, Mehmet Çepiç, İpek Tenolcay, Arzu Yanardağ, Serdar Sevtekin ve Aslı Kökçe yer aldı. İzleyicileri zaman zaman güldüren, zaman zaman duygulandıran tiyatro oyunu sonunda Başkan Akay tarafından oyuncular tebrik edilerek, çiçek takdim edildi.
2 PERDEDEN OLUŞUYOR
İki perdeden oluşan ve komedi türündeki oyunun konusu ise şöyle: Bir akşam Çetin bey barda tanıştığı saf kıza aşık olup nişanlanır ve evlenmek ister. Oysa Çetin, felsefe hocası Leyla ile evlidir. Leyla iki oyuncu tutup kocasını kazanmak ister. Durum iyice karışır ve içinden çıkılmaz bir hal alır.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.