Koltuk Seymen'e emanet

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker ve TOBB Delegelerinin, 1 Ağustos Perşembe günü yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 69. Genel Kurulu seçimlerine katılmak üzere Ankara'ya gidecek olması nedeni ile ÇTSO Başkanlığı'na, ÇTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Seymen vekalet etti.

Koltuk Seymen'e emanet
02 Ağustos 2013 Cuma 08:27

TOBB GENEL KURULU İÇİN ANKARA’DALAR
Dün yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 69. Genel Kurulu seçimleri nedeni ile Ankara'ya gidecek olan heyetin içinde, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Taha Ülker’in yanı sıra TOBB Delegeleri; İsmail Akın, Güler Aktaş, Muharrem Yamaç, Mehmet Savaş, Talip Sivri, Rahmi Yılmaz ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakan Gel yer aldı
EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM
ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva'nın yokluğunda ÇTSO Başkan Vekilliğini yürütecek olan Yönetim Kurulu Üyesi Murat Seymen, Vekilliği sırasında Oda'yı en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.