Koray Avcı Çerkezköy'ü salladı

Amatör ses sanatı dünyasından profesyonelliğe adım atarak son dönemlerin hayranlıkla dinlenen sesi Koray Avcı, Cazgır Organizasyon'un katkılarıyla Kapalı Spor Salonu'nda bir konser verdi

Koray Avcı Çerkezköy'ü salladı
21 Kasım 2016 Pazartesi 09:46

SALONU TIKLIM TIKLIM DOLDURDULAR

Kısa sürede gönüllere taht kurarak gençlerin severek dinlediği seslerden olan sanatçı Koray Avcı, Çerkezköy'de Kapalı Spor Salonunu tıklım tıklım dolduran hayranları ile buluştu. Koray Avcı ve ekibi, farklı yörelerden çalıp söylediği müziklerle izleyenlere güzel bir gece yaşattı. Daha çok gençlerin ilgi gösterdiği sanatçı Avcı, Çerkezköy’de gördüğü manzara karşısında etkilenerek başta organize edenlere ve salonu dolduran kalabalığa teşekkür etti.

TAM NOT ALDI

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Koray Avcı, seslendirdiği şarkıların yanı sıra sevilen şiir ve hikayelerini de sık sık sahneye taşıdı. En yeni eserleri sevenlerinin beğenisine sunan Sesi gülen adam Çerkezköylülerden  tam not aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.