Korkmaz şampiyonluğu “mucize” olarak değerlendirdi

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımlarının ilk yarı değerlendirmesini yaptı. 13 puan topladıklarını ve matematiksel olarak hala şampiyonluk şansları olduğunu ancak; ligdeki diğer takımların durumlarına bakılırsa şampiyonluğun mucize olduğunu belirten başkan, hedeflerinin ligi en iyi konumda bitirmek olduğunu belirterek ikinci yarı için takıma katılan kimsenin olmadığını fakat; Kaptan Serkan Akyüz, Abdi Karataş ve Mehmet Narin ile karşılıklı anlaşmalarla yollarını ayırdıklarını belirtti

Korkmaz şampiyonluğu “mucize” olarak değerlendirdi
28 Ocak 2015 Çarşamba 18:30

 İLK YARI DEĞERLENDİRİLDİ, PLANLAR AÇIKLANDI


Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Salı günü saat 13.00’da kulübün sosyal tesislerinde yaptığı basın toplantısında, takımın ilk yarıdaki durumunu değerlendirip, ikinci yarıdaki hedef ve planlarını bahsetti.


ÇORLUSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİYDİ


Kar yağışı nedeniyle ertelenen Çorluspor 1947 maçını hafta içi ve bozuk bir zeminde oynadıklarını, bu maçın ligde iddialarını kaybetmemek adına çok önemli bir maç olduğunu fakat talihsiz bir golle maçı kaybettiklerini belirten Korkmaz, “Önemli bir maçtı. Kötü bir zeminde ve hafta içi oynadık erteleme maçını. Tabi bunlar bizim için bahane değil. Maça çok iyi başladık ve maç boyu üstün oynadık. Bulduğumuz pozisyonları birkaç futbolcumuzun bireysel hatalarından dolayı golle sonuçlandıramadık. Çorlu nadir geliştirdiği ataklardan birinde defans oyuncumuzun da hatasıyla karambolden bulduğu bir golle sahadan galip ayrıldı.” dedi.


ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ

Çorluspor malubiyetinden sonra ilk yarıyı 13 puanla kapattıklarını belirten Korkmaz, matematiksel olarak hala şampiyonluk şanslarının olduğunu fakat bunun mucize olarak adlandırılabileceğini kaydeden başkan, “Liderlik şuan zor bizim için. Önümüzdeki sezonun kadrosu için altyapıya daha da fazla önem veriyoruz. Geçtiğimiz haftada U-14 takımında Çerkezköyspor’un tarihine geçecek bir galibiyet aldık. Fevzipaşaspor’u 24-0 mağlup ettik. Aynı şekilde U-19, U-17, U-14, U-13 ve U-12 takımlarından oyunculara destek oluyoruz. Alt yapıda oynayan Çerkezköy’lü gençlerin önünü açmak için onlara her fırsatta A takımda oynama fırsatı da veriyoruz.” diye konuştu.


ANLAŞARAK AYRILDIK


Takımdaki 3 as oyuncuyla karşılıklı anlaşmalar yaparak yollarını ayırdıklarını belirten Ahmet Korkmaz, “Takım kaptanımız Serkan Akyüz, Abdi Karataş ve Mehmet Narin ile yolları ayırdık. Kendilerinin menfaati için bu kararı aldık. Anlaştıkları iyi bir takım olursa bonservislerini vermeye hazırız. Kendileri ne kadar gitmek istemese de bizler onları düşündük ve yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.


SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

İkinci yarı için henüz bir transfer çalışması yapmadıklarını belirten Korkmaz, hocanın istemesi durumunda transfer sezonunun kapanacağı tarih olan 13 Şubat’a kadar yine hocanın istediği mevkilere transfer yapmak için hazır olduklarını söyledi. Başkan, “U-19’dan A takımımıza katılacak çok oyuncumuz var. Giden oyuncuları aratmayacaklarını biliyoruz. İkinci devrede takımın iskeletini bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Her maça final havasında çıkıp, ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek için çalışacağız.” diye konuştu.


HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI


Neredeyse tüm altyapı kategorilerinde mücadele ettiklerini ve başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Ahmet Korkmaz, “İl şampiyonasında ilçemizi temsil edeceğiz. İlden sonra Türkiye Şampiyonası’na gitmeye çalışacağız. Alt yapıdan oyuncu yetiştirip A takımdan oynatmaktan çok mutlu oluyoruz.” dedi.


HERŞEY FUTBOLCUDA BİTİYOR


Çerkezköyspor Teknik Direktörü Ayhan Kaynak da ilk yarıyı değerlendirip ikinci yarıda çizecekleri rotadan bahsetti. Kaynak, “Ben gelmeden Ergun Hoca takımın başındaydı. Zaten o takıma verebileceklerini vermiş.  Açıkçası hocanın saha içindeki takıma çok etkisi olmaz. Takım saha içinde oynamazsa hocanın yapabileceği çok şey kalmaz. Lig’in ikinci devresinde takımı daha iyi hazırlayıp istediğimiz sonuçları almak için çalışacağız” açıklamalarında bulundu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.