‘Kösem’ dakikalarca alkışlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışmalarıyla Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Konferans Salonunda sahnelenen Kösem adlı tiyatro oyunu Çerkezköy ve Kapaklı seyircisinden tam puan aldı. Oyunun ücretsiz fakat biletli olmasından dolayı bazı vatandaşlar arasında küçük çapta sıra tartışmaları yaşanırken; koltukları her zaman en ön sırada hazır olanlar oyuna katılım göstermedi

 ‘Kösem’ dakikalarca alkışlandı
05 Şubat 2016 Cuma 15:42

OYUN ÇOK BEĞENİLDİ

Ünal Çeken’in yazıp yönettiği ve 2 perdeden oluşan ‘Kösem’ adlı oyun Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı çalışmaları kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Konferans Salonunda sahnelendi. Seyircilerin büyük beğenisini toplayan oyun dakikalarca alkışlandı.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı çalışmaları kapsamında sahnelenen tiyatro oyunu sonunda Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürü Atilla Can ve Kapaklı Belediyesi CHP Meclis Üyesi Nalan Çolak tarafından Ankara Orta Oyuncularına çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

BOŞ PROTOKOKOL

Oyunda dikkat çeken bir nokta ise protokol mensuplarına ayrılan en ön sıranın oyun boyunca boş olmasıydı. Sahnelenen oyuna ne Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden, ne Çerkezköy Belediyesi’nden, ne Kapaklı Belediyesi’nden ne de Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nden üst düzey bir yönetici katılmadı. Bazı seyirciler üst sıralarda koltuk tartışması yaşarken, en önde koltuğu hazır olanlar ise oyuna teşrif etmedi ve koltuklar bütün oyun boyunca boş kaldı.

Haber: Uğur Kılıç 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.