Kozuva: Basınımız her türlü övgüye ve takdire layıktır

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kozuva kutlama mesajında, “Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru yazılı ve görsel basınımız, her zeminde ve zamanda gösterdiği vatanseverlik örneğiyle her türlü övgüye ve takdire layıktır” ifadelerini kullandı

Kozuva: Basınımız her türlü övgüye ve takdire layıktır
10 Ocak 2017 Salı 09:55

OLMAZSA OLMAZ KURUŞLARIMIZDANDIR
4 Ocak 1961’de kabul edilen ve basın çalışanlarına bazı haklar ve yasal güvence sağlayan ‘212 sayılı kanun’ adlı düzenlemenin Resmi gazetede yayınlanışı nedeniyle her yıl 10 Ocak’ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva kutlama mesajı yayımladı. Kozuva mesajında şu ifadelere yer verdi: “Basın, dünyada olduğu gibi ülkemizde de gelişen olayları anında haber alması ve en kısa zamanda vatandaşlarına aktarması açısından canları pahasına çok zor şartlarda görev yapma rolünü üstlenen olmazsa olmaz kuruluşlarımızdandır.
TAKDİRİ HAK ETMEKTEDİR
Basın aynı zamanda teknolojiyle yarış ederek internet medyası ve sosyal medya aracılığıyla bu görevini yıldırım hızına çıkartmayı başaran en seçkin meslek gurubu olarak da her türlü takdiri hak etmektedir.
TOPLUMUN İSTEK, ÖNERİ VE TALEPLERİ
Bütün mesleklerde olduğu gibi biz iş dünyası temsilcileri ve sanayiciler de paydaşlarımızla ve halkla ilişkilerimizde basınımızın güzide temsilcilerinden yararlanırız. Her birimizin gerçekleri öğrenmesinde ve gerektiğinde kendi sesimizi duyurmamızda büyük rol üstlenen yazılı ve görsel basınımız, bu şekilde bireyin haber alma hakkını sağladığı gibi toplumun istek, öneri ve taleplerini yöneticilere yansıtması ve kamuoyu oluşturmasıyla da büyük bir hizmet yerine getirmektedir.
HALKTAN VE DEMOKRASİDEN YANA
Yazılı ve görsel basınımız kurumsal özellikleriyle demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Bu güvence 15 Temmuz 2016’da ülkemizde darbe girişimi gecesi ve sonrasında halktan ve demokrasiden yana olan kararlı tutumları ile bir kez daha ispatlanmıştır.
HER ZEMİNDE VE ZAMANDA
Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru yazılı ve görsel basınımız, her zeminde ve zamanda gösterdiği vatanseverlik örneğiyle de gerçekten her türlü övgüye ve takdire layıktır.
BAŞARILAR DİLİYORUM
Bu vesileyle basınımızın en önemli temsilcileri olan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, şahsım ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulumuz adına bölgemiz Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki değerli gazeteci arkadaşlarım başta olmak üzere tüm gazetecilerimize bu kutsal görevlerinde üstün başarılar diliyorum.”
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.