Kozuva’dan KOBİ’lere müjde

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva TOBB Nefes kredisiyle ilgili KOBİ’lere müjde verdi: “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, KOBİ üyelerine 2018 yılında da kredi kullanma imkânı sağlıyor.”

Kozuva’dan KOBİ’lere müjde
22 Şubat 2018 Perşembe 13:24

TOBB NEFES KREDİSİ
 
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerine ‘TOBB NEFES KREDİSİ’ imkânının 2018 yılında da devam ediyor olmasıyla ilgili açıklamada bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva şunları kaydetti:
 
KOBİ’LERİMİZE MÜJDE
 
“İçeride ve dışarıda birçok sorunla boğuşan devletimizin bekası konusunda elini taşın altına koyan; ülkesi için üretmeye ve katkı sunmaya azim ve kararlı olan iş dünyasının bu vefakârlığı karşısında bir dizi ekonomik tedbirler alınmıştır. Bunlardan bir tanesi de KOBİ’lerimize Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin organize ettiği ‘TOBB Nefes Kredisi’ uygulamasına 2018 yılında da devam edilmesi kararıdır. KOBİ firmalarımıza yönelik 2017 yılında başlatılan ‘TOBB Nefes Kredisi’ imkânı 2018 yılında da devam ettirilecektir. Bu kapsamda kredi almak isteyen KOBİ üyelerimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamıza müracaat edebilirler.
 
DETAYLAR ÇERKEZKÖY TSO WEB’DE
 
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva konuşmasında başvuru detaylarını en kısa zamanda Oda’nın web sayfasından açıklayacaklarını sözlerine ekledi.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.