Kral, Tekden Denizlispor’da

Çerkezköyspor’un alt yapısından yetişen, geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor forması giyen Erçağ Evirgen yeni sezon öncesi Tekden Denizlispor ile anlaştı

Kral, Tekden Denizlispor’da
23 Temmuz 2014 Çarşamba 07:30

101 MAÇTA 20 GOL KAYDETTİ
Geçtiğimiz günlerde alacaklarından dolayı Mavi-Lacivertli takımla sözleşmesini fesih eden başarılı oyuncu Erçağ Evirgen yeni sezon öncesi Denizli ekibi Tekden Denizlispor ile anlaştığı ve imzaların yakın zamanda atılacağı iddia edildi. 2011-12 sezonunda İzmir ekibi Karşıyaka'dan Adana Demirspor'a transfer olan Erçağ Evirgen, o sezon da 1.Lig'den 2.Lig'e transfer olmuş ve Mavi-Lacivertli takımla şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Adana Demirspor'da geçirdiği son 3 sezonda taraftarların sevgilisi haline gelen başarılı oyuncu 101 maçta görev yaptı ve 20 gol kaydetti. Erçağ Evirgen bununla birlikte Mavi-Lacivertli takımla bir de şampiyonluk yaşadı.
 1 YILLIĞINA ANLAŞMA SAĞLADIK
Konuyla ilgili açıklama yapan Tekden Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesinde teknik heyetle konuştukları tüm isimleri almaya gayret ettiklerini söylerken “Belirlediğimiz mevkilere transfer çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda hücum hattı için Adana Demirspor’dan Erçağ Evirgen ile Şanlıurfaspor’dan Emmanuel Banahene ile 1’er yıllığına anlaşmaya vardık. Yeni oyuncularla hafta içinde sözleşme imzalayacağız. Takımımızı artık büyük ölçüde şekillendirdik. Zor şartlar altında yaptığımız transferlerimizde sorun çıkmadı. İnşallah yeni oyuncularımızla takımımız gayet başarılı işlere imza atacaktır" dedi.
ÇERKEZKÖYSPOR’DA YETİŞTİ
7 Eylül 1986 yılında dünyaya gelen Erçağ Evirgen 2000 ile 2008 yılları arasında Çerkezköyspor’da mücadele etti. 2008 yılında Lüleburgazspor'la profesyonel geçiş mukavele imzalayarak buraya transfer oldu. Takımda hemen kendine yer edinen ve 36 lig karşılaşmasında 16 gol kaydederek takımına büyük katkıda bulunan Erçağ Evirgen bunun üzerine birçok üst lig ekibinin transfer listesine girdi ve neticesinde 2009-10 sezonunda Bank Asya 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Karşıyakaspor’a transfer oldu. Erçağ, Karşıyaka için ilk resmi karşılaşmasında 30 Ağustos 2009 tarihinde Samsunspor'a karşı oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı. Erçağ Evirgen Karşıyaka ile 52 karşılaşmaya çıkıp rakip filelere ise beş gol kaydetti. 2010-11 sezonunun sonunda Karşıyaka'yla sözleşmesini fesh ederek Adana Demirspor'a transfer olan Erçağ son 3 sezondur burada top koşturmaktaydı. Adana Demirspor ile toplam 101 karşılaşmaya çıkan Evirgen rakip filelere ise 20 gol attı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.