Kreş öğrencileri baskı sürecini izlediler

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, İlçemizde faaliyet göstermekte olan Narfen Medya’yı ziyaret ederek bir gazetenin baskı sürecini uygulamalı olarak izledi

Kreş öğrencileri baskı sürecini izlediler
12 Ocak 2016 Salı 18:12

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Beril Buket Bağcı ve öğretmenler, 4 yaş gurubu çocuk öğrenciler ile birlikte Narfen Medya’yı ziyaret etti ve gazetenin baskı süreci hakkında bilgi aldılar.

BASKI SÜRECİNİ İZLEDİLER

Çerkezköy Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Uğur Can Avcılar ve Narfen Medya yetkilisi Mustafa Akkaş gazete baskı süreci ile ilgili öğrencilere bilgiler verirken, uygulamalı olarak gazete baskı sürecini izlediler. İlk olarak grafik tasarım bölümünde gazetenin nasıl hazırlandığını izleyen öğrenciler daha sonra gazetenin pozlanarak baskıya hazır hale gelmesini, baskı sürecini ve en sonunda da hazır halini gördüler.



MERAKLI OLDUKLARI GÖZLENDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Kreş tarafından düzenlenen etkinlikte meraklı oldukları gözlenirken, sordukları sorulara da cevap buldular.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.