Kubilay; ‘Esnaf toplumun betonudur’

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ahilik haftası münasebetiyle Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti. Kaymakam Kubilay Oda yönetimi adına Başkan Ali Bozdağ’a başarı belgesi takdim ederek, “Ali Bozdağ ve ekibinin çalışmalarını yakınen takip ediyoruz. Esnaf toplumun betonudur ve bende bir esnaf çocuğuyum. Kaymakamlığımızın bir başarı belgesini ilk defa bir Sivil Toplum kuruluşuna veriyoruz. Ali Bozdağ ve yönetimini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi

Kubilay; ‘Esnaf toplumun betonudur’
13 Mayıs 2015 Çarşamba 16:34

 BENDE BİR ESNAF ÇOCUĞUYUM

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ahilik haftası kapsamında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimini ziyaret etti. Kaymakam Kubilay’ı ziyareti kapsamında Oda Başkanı Ali Bozdağ ve yönetimi karşıladı. Kısa süreli sohbetin ardından Kaymakam Metin Kubilay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’a çiçek takdim ederek başarı belgesi verdi. Kaymakam Kubilay yaptığı konuşmada, “Ahilik haftası münasebetiyle bu ziyareti gerçekleştirmek istedik. Ali Bozdağ ve ekibinin çalışmalarını yakınen takip ediyoruz. Esnaf toplumun betonudur ve bende bir esnaf çocuğuyum” diye konuştu.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

Esnafın toplumsal yaşam ve ekonomide ki öneminin farkında olduklarının altını çizen Kaymakam Metin Kubilay, “Özellikle Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanımız olmak üzere hepsi bizim yanımızdalar ve faaliyetlerimize destek veriyorlar. Kaymakamlığımızın bir başarı belgesini ilk defa bir Sivil Toplum kuruluşuna veriyoruz. Ali Bozdağ ve yönetimini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” açıklamasında bulundu.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN DÜKKANIMIZIN BAŞINDA OLURUZ

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ise yaptığı konuşmada, “bizler ekibimizle bir bütünüz. Bu belgeyi bizlere takdim ederek bizlere böylesine güzel bir gün yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Ahilik haftasında bizleri yalnız bırakmadınız, şahsım ve Çerkezköy esnafım adına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bu hafta kapsamında birkaç ziyaretlerimiz oldu. Esnafın Bayramı, akşamı olmaz. Biz esnaflar sabahın karanlığıyla birlikte kapımızı açarız. Bayram da olsa düğün de olsa esnaf dükkanının başında olur” ifadelerini kullandı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.