Kubilay fabrika ziyaretlerine devam ediyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde yer alan, Altek Döküm, Sarbak Metal ve Ulkar Kimya fabrikalarını ziyaret etti

Kubilay fabrika ziyaretlerine devam ediyor
06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:29

 ÜRETİM AŞAMALARINI İNCELEDİ

Ziyaretlerine ilk olarak bakır ve bakır alaşımlı ürünler ile metal sektöründe faaliyet gösteren Altek Döküm Hadde Mamulleri San. ve Tic. Ltd. Şti. fabrikasından başlayan Kaymakam Metin Kubilay, Fabrika hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Denizli'deden bilgi alarak üretimi yerinde inceledi. Altek Döküm ziyaretinden sonra yeni nesil kurşunsuz pirinç alaşımlarında üretim yapan Sarbak Metal Tic. Ve San. A.Ş. fabrikasına ziyaretlerde bulunan Kubilay burada Sarbak Metal Yönetim Kurulu Başkanı Andon Arakelyan tarafından karşılandı. Fabrika hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Andon Arakelyan'dan bilgi alan Kubilay fabrikayı gezerek üretim aşamalarını yerinde inceledi.

TEKNİK BİLGİLER ALDI

Son olarak ilaç etkin hammaddesi ve üzeri kaplanmış mikropellet üretiminde uzmanlaşmış Ulkar Holdinge ait Ulkar Kimya San. ve Tic. A.Ş. ziyaret eden Sayın Kaymakamımız, Genel Müdür Birol Berkant Köseoğlu ve Kalite Kontrol Güvence Müdürü Serkan Uçan  ile beraber çalışma alanlarını gezerek Kalite Kontrol Güvence Müdürü Serkan Uçan'dan fabrika hakkında teknik bilgiler aldı.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Kubilay “Altek Döküm, Sarbak Metal ve Ulkar Kimya fabrikaları Ülkemiz ekonomisine büyük katkıları olan, sektörlerinde öncü kuruluşlardır. Ayrıca 2014 İstanbul Sanyi Odası (İSO) verilerine göre Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer almışlardır. Bu başarılarından dolayı ilçemiz adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Ziyaretlerimde fabrikaların tüm bölümlerini gezerek faaliyet alanları, üretim teknikleri gibi birçok detaylı bilgiye sahip oldum. Ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecektir" dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.