Kubilay; ‘Gençlerimizin spor yapmalarını istiyoruz’

Çerkezköy 1923 Gençlikspor Kulübü’nü ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ziyaretinde yaptığı konuşmasında, “Sporcularımızın, gençlerimizin iyi ve sağlıklı şartlarda spor yapmalarını istiyoruz. Sporu çok önemsiyoruz. Sizleri de özverili çalışmalarınızdan dolayı kutluyoruz” dedi

Kubilay; ‘Gençlerimizin spor yapmalarını istiyoruz’
11 Şubat 2016 Perşembe 18:01

İKİNCİ ADRES 1923 KULÜBÜ OLDU

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerini ziyaret etti. Çerkezköy Engelliler Yaşam Evi’nde faaliyet gösteren Çerkezköy 1923 Gençlikspor Kulübü’nü ziyaret eden Kubilay, Kulüp Başkanı Zeki Yazgaç ve kulüp yönetim kurulu üyesi Hakan Yeşilyuva tarafından karşılandı. Kaymakam Kubilay’ın ziyaretinde Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal da hazır bulundu.

YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Kulüp hakkında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a bilgi veren Kulüp Başkanı Zeki Yazgaç, “Kulübü 2 sene önce kurduk. İlk yılda kupamızı alarak A takımda 1. Amatör’e yükseldik. Daha önce Marmara Üniversitesi’nde bayan futbol takımında antrenörlük yapmıştım. Burada da potansiyel görünce bayan futbol takımı da kurduk. Kulüp bünyesinde yaklaşık 200 sporcu bulunuyor. A takım düzeyinde 2 takım, gençleri de sayarsak toplam 8 kategorimiz var. Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

OKULLARDA ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Ziyarette konuşan Kaymakam Metin Kubilay ise, “Sporcularımızın, gençlerimizin iyi ve sağlıklı şartlarda spor yapmalarını istiyoruz. Sporu çok önemsiyoruz. Sizleri de özverili çalışmalarınızdan dolayı kutluyoruz. 200 genç kardeşimizin bu kulüpte faaliyet göstermesi ilçemiz adına sevindirici” dedi. Okullardaki spor kulübü sayısını artırmak için çalışma başlattıklarını kaydeden Kubilay, “Çerkezköy’de sadece 3 okulun spor kulübü var. Okullarımızdan spor kulübü kurmalarını istedik. 10 yeni spor kulübünün kurulması için çalışmalar devam ediyor” diye konuştu.

GENÇLERİMİZİN SPORLA İLGİLENMELERİNİ İSTİYORUZ

Gençlik Merkezi hakkında da konuşan Kaymakam Kubilay, “Gençlik Merkezi’nin tamamlanmasını ve yanına futbol sahasının yapılmasını istiyoruz. Gençlik Merkezi’nin yanındaki alana stat ilave edilmesini istedik. Çocukların, gençlerin mümkün olduğunca sporla ilgilenmelerini istiyoruz. Spor, okuldaki başarıya engel değildir. Hepinizi yakından takip etmeye çalışıyoruz. Siz de Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz ile irtibatta olun” ifadelerini kullandı.

FİRMALARIN KATKISINI ALMANIZ LAZIM

Sporcular için bazı firmalardan sponsor bulunabileceğini ifade eden Metin Kubilay, “Bazı firmaların bu anlamda bütçeleri var. Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal’ın da bu anlamda elini taşın altına koymasını rica ediyoruz. Spor kulüplerinin sponsor bulması noktasında destek olun. Çerkezköy önemli sanayi bölgelerinden biri. Çok sayıda firma var. Firmalarımızın da bu anlamda katkısını almamız lazım” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.