Kubilay İrmet Hospital'ı gezdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay İrmet Hospital'a bir ziyaret gerçekleştirirken İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İrmet Hospital Başhekimi Ahmet Türker ve İrmet Hospital Hastane Müdürü Alper Atasoy ile birlikte hastaneyi gezdi

Kubilay İrmet Hospital'ı gezdi
06 Ağustos 2014 Çarşamba 07:18

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay İrmet Hospital'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette İrmet Hospital Başhekimi Ahmet Türker ile konuşan ve hastane hakkında bilgiler alan Kubilay ""İrmet Hospital, sağlık sektöründe, Çerkezköy'de örnek bir yatırım olmuş" ifadelerini kullandı.
 
18 TANE UZMAN DOKTOR VAR
İrmet Hospital Başhekimi Ahmet Türker İrmet Hospital'da yaklaşık 250 kişinin çalıştığını belirtirken "2003 yılında Remzi Garip Hastanesini aldık. Orası Çerkezköy'ün ilk hastanesiydi. Yeni binamıza taşındık ve burada yaklaşık 250 kişi çalışıyor. 18 tane uzman doktorumuz var. 3 tane pratisyenimiz var. 2 tane diş hekimimiz var. 5 tane ameliyathanemiz ve 54 yatak kapasitemiz var. Diğer hastanemizden aynı ekip ile buraya geldik" dedi.
TRAKYANIN EN BÜYÜK KAPALI ALANINA SAHİP HASTANESİ
Hastanede bulunan yatak kapasitesinin 200 olabileceğini fakat Bakanlığın 54 yatak kapasitesine kadar izin verdiğini belirten Türker "Biz burayı 130 yatak kapasitesini yapacak şekilde ayarladık. Aslında 200 yatak kapasitesine kadar çıkabilir. 14500 m2 kapalı alana sahip ve Trakya'nın en büyük kapalı alanına sahip hastanesi burasıdır" dedi.
ALTYAPI VAR AMA BAKANLIKTAN ONAY BEKLİYORUZ
Hastaneyi tam anlamıyla verimli kullanamadıklarını dile getiren Türker "Açtığımız günden bu yana daha verimli kullanamıyoruz. Çünkü Kardiyoloji ve Beyin cerrahımız yok. Altyapımız var, gerekli makinelerimiz var ama Bakanlıktan onay gelmesi gerekiyor. Şimdilik onayı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
YENİ YERİNDE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
Başhekim Ahmet Türker'in konuşmasını sonlandırmasının ardından yeni hastanenin Çerkezköy'e ve kendilerine hayırlı olmasını temenni eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay "Yeni yerinde hayırlı olsun demeye geldik. Herkese başarılar diliyoruz. Çerkezköy sanayinin öncü yerlerinden, çok hızlı büyüyen bir yer ve oldukça nüfus alıyor" ifadelerini kullandı.
SAĞLIK EN İYİ HİZMETLERDEN BİRİDİR
Bu tür yeniliklerden memnuniyet duyduklarını dile getiren Kubilay "Çerkezköy'ün hızlı gelişen bir yer olması beraberinde yenilik ihtiyacı doğuruyor. Bu tür yenilikleri görmekten dolayı mutluyuz. Sağlık en önemli hizmetlerden biridir. Böyle bir hastane için sizleri tebrik ediyorum" dedi.
MARKALARIN KENTİ OLSUN İSTİYORUZ
Çerkezköy'ün girişimci kent olmasını istediklerini dile getiren Kaymakam Kubilay "Her zaman diyoruz. Çerkezköy girişimci kent, markaların kenti olsun istiyoruz. Bugün burada marka olarak bir hastane görüyoruz. Bunu görmek mutluluk verici bir şeydir. Bu tür eserlerin devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.
HASTANEYİ GEZDİ, HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU
Çerkezköy'ün sağlık sektöründe önemli yatırımlara imza attığını belirten Kubilay "Göreve başladığımdan bu yana Çerkezköy'de sağlık sektörüne olan yatırımları görüyoruz. Çerkezköy'ün sağlıkta merkez olmasını temenni ediyoruz. Bizlere düşen de desteklemektir. Hizmette beraberlik bilinciyle hareket etmektir. Bu yatırımın hedeflenen yere ulaşacağına inanıyorum" dedi ve ardından İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İrmet Hospital Başhekimi Ahmet Türker ve İrmet Hospital Hastane Müdürü Alper Atasoy ile birlikte hastaneyi gezdi. Yatmakta olan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.