Kubilay’dan basketbolcu kızlara ödül

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Genç Kızlar Basketbol Turnuvası Bölge 2.si Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Kız Basketbol Takımını ağırlayarak ödüllendirdi

Kubilay’dan basketbolcu kızlara ödül
26 Nisan 2016 Salı 15:34

 Çerkezköy Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan törene Çerkezköy Kaymakam’ı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ERDOĞAN, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Karaman, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Taşer ve Kız Basketbol Takımı öğrencileri katıldı.

Ödül töreninde konuşan Kubilay “ÇTSO Lisemiz Basketbol Takımı, Genç Kızlar Basketbol Turnuvasında Tekirdağ Birincisi olup Bölge Turnuvasına katılmayı hak kazanmışlardı. Düzce’ de yapılan Bölge Turnuvasında Sporcularımız 2. Olarak turnuvayı tamamlamışlardır. İlçemizin adını İl bazında ve Bölge bazında duyurarak başarı elde eden sporcularımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Çerkezköy’ün eğitimde bir marka kent olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini söyleyen Kubilay, “Basketbol müsabakalarında İlçemizi başarılı bir şekilde temsil eden sporcularımız ayrıca Çerkezköy’ ün Yıldızı oldular. Ve Çerkezköy’ün yıldızları her geçen gün artıyor. Gerek il düzeyinde ve gerekse Türkiye geneli ve uluslararası düzeyde, ilçemizin adını duyurarak gurur kaynağımız olan tüm öğrencilerimiz, bu yıl 2. si yapılacak olan “Çerkezköy Yıldızları ile Buluşuyor” programında İlçemize tanıtılacaklardır.” dedi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Kız Basketbol Takımı, kupalarını Kubilay’a takdim ettiler. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’da  öğrencileri çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi ve tören sona erdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.