Kubilay'dan Kuş'a hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Kaymakam Metin Kubilay'ı Oda'nın Kurucu Başkanı ve tüm Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte karşılayan Kuş, "Bizi onurlandırdınız" dedi

Kubilay'dan Kuş'a hayırlı olsun ziyareti
22 Nisan 2014 Salı 07:39

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Şoförler ve Otomobilciler Odası'na 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Yeniden Başkanlığa seçilen Yaşar Kuş ve ekibini kutlayan Kaymakam Metin Kubilay, "Sivil toplum örgütlerimizi önemsiyoruz. Sizler toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarısınız. Yeni seçildiğiniz görevde başkan ve yönetiminizi kutluyoruz" diye konuştu.
ŞOFÖRLER ODASI'NI ZİYARET ETTİ
Kaymakam Metin Kubilay, Şoförler Odası'nı ziyaret ederek, iki ay önce yeniden Başkanlığa seçilen Yaşar Kuş ve yönetimini tebrik etti. Kaymakam Kubilay, "Hayırlı uğurlu olsun. Daha önce planlamıştık ancak gelemedik. Bugün gelmek kısmet oldu. Size ve yönetiminize başarılar diliyoruz" dedi. Sivil toplum örgütlerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Kaymakam Metin Kubilay, "Sivil toplum örgütlerimizi önemsiyoruz. Sizler toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarısınız. Yeni seçildiğiniz görevde başkan ve yönetiminizi kutluyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
1974 YILINDA KURULDU
Şoförler Odası kurucu Başkanı Cemalettin Güzel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kaymakam Metin Kubilay'ı karşılayan Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş, çiçek verdi. "Bizleri onurlandırdınız" diyen Kuş, "Odamız abilerimizin öncülüğünde 1974 yılında kuruldu. Bugün Kurucu Başkanımızla sizi ağırlamak istedik. Odamızın bin 400 üyesi bulunuyor. 1999'dan beri Başkanlık yapıyoruz. Bu Başkanlıkta beşinci dönemim oldu. Ziyaret sırasında Tekirdağ Lokantacılar Odası Başkanı Lütfi Çebi de bulundu. Çebi, Çerkezköy Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş'u ziyaret için geldiklerini Kaymakam Metin Kubilay'ın da geleceğini duyunca bekleyip programa katılmak istediklerini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.