Küçük Başkanın önceliği okulu oldu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görevini bir süreliğine Raif Dinçkök Ortaokulu öğrencilerinden Sezgin Çayır’a devretti. Küçük Başkan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan, eğitim-öğretimini sürdürdüğü okul olan Raif Dinçkök Ortaokulu için bazı taleplerde bulundu

Küçük Başkanın önceliği okulu oldu
25 Nisan 2017 Salı 15:45

BAŞKANLIK MAKAMINA GEÇTİ
Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Raif Dinçkök Ortaokulu Müdürü Mehmet Nesim Bozkurt ve Okulun 8. sınıf öğrencisi Sezgin Çayır ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Akay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görevini bir süreliğine Sezgin Çayır isimli öğrenciye devretti.
TALEPLERİNİ İLETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkanlığı makamına oturan Raif Dinçkök Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Sezgin Çayır’dan yapılmasını istediği çalışmalar hakkında bilgi aldı. Küçük Belediye Başkanı Sezgin Çayır da Raif Dinçkök Ortaokulu içinde ve etrafında bahçe ve kaldırım düzenlemesi yapılmasını; ayrıca okula spor malzemesi yardımında bulunulmasını istedi. Sezgin Çayır’ın isteklerini not alan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, taleplerin en kısa zamanda yerine getirileceğinin sözünü verdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.