Küçük Sanayi Sitesi satılıyor

Ağustas ayı meclis toplantısında Belediye'ye ait olan Küçük Sanayi Sitesi'nin şartlı satışına izin verilmesi kararını alan Kapaklı Belediyesi, buradan elde edeceği gelir ile beldenin en önemli problemlerinden biri olan yol sorunu başta olmak üzere Otogar ve yeni bir Küçük Sanayi Sitesi'ne yapmayı hedefliyor.

Küçük Sanayi Sitesi satılıyor
14 Ağustos 2007 Salı 08:23

Şuanda Küçük Sanayi Sitesi olarak kullanılan alana Orion, Maxi tipi bir alış veriş merkezini yapmayı istediklerini belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, söz konusu yerin satışından elde edilecek gelir ile de yol ve altyapı çalışmaları yapacaklarını kaydetti.

HEM ALIŞVERİŞ MERKEZİ OLACAK HEM DE SIKINTILAR BİTECEK

Mevcut Küçük Sanayi Sitesi'nin satılmasına oy çokluğuyla karar verildiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Ağustos ayı Meclis toplantısında Küçük Sanayi Sitesi'nin bulunduğu 495 ada 1 nolu parselin şartlı satılmasına oy çokluğuyla karar verdik.

GELİR BAŞKA YERLERE AKTARILACAK

O bölgeye Orion tarzı bir alışveriş merkezi yapılması şartıyla satışı gerçekleşek. Buradan elde edeceğimiz gelirle de en büyük sorunumuz olan yol sorunu ortadan kalkacak ve yeni Küçük Sanayi Sitesi ile Otogar yapılacak.

O bölgenin satılmasıyla Kapaklımız hem çok güzel bir alışveriş merkezi kazanacak, hem yol sorunundan kurtulacak, hem yeni bir Küçük anayi Sitesi kazanacak, hem de şehir içi trafiğini rahatlatacak bir Otogarımız olacak " dedi.

Geçtiğimiz sene içerisinde Tatar Gölü yakınlarındaki hazineye ait arsayı, okul yerleri ile takas edilerek ve parasız bir şekilde Belediyeye kazandırılan alana, Küçük Sanayi Sitesi, Otogar ve sosyal aktivitelerin yapılacağı bir mekan yapılacaktı. Fakat kaynak yetersizliğinden dolayı projeye girememişti.

Eğer şuanda Küçük Sanayi Sitesi olarak kullanılan alan satılır ve yeterli kyaynak sağlanırsa bu projeler de hayata geçirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.