Küçük ve Bozacı’da 1911 Çerkezköyspor’da

Yeni yönetimin oluşmasının ardından transfer çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan 1911 Çerkezköyspor takımı önemli transferlerle nokta atışı yapmaya devam ediyor. Çerkezköyspor’da top koşturan Gökhan Küçük ile anlaşma sağlayan 1911 Çerkezköyspor takımı, Veliköyspor takımının başarılı kalecisi Emra Bozacı ile de sözleşme yenileyerek iki önemli transfer gerçekleştirmiş oldu.

Küçük ve Bozacı’da 1911 Çerkezköyspor’da
01 Temmuz 2014 Salı 07:09

TEMSİLCİMİZ YAPTIĞI TRANSFERLERLE GÖZ DOLDURUYOR
2014-2015 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Lige şampiyonluk parolasıyla çıkmak isteyen 1911 Çerkezköyspor yaptığı transferlerle de adından sıkça söz ettirmeye başladı. Kısa bir süre önce Veliköyspor isminden yapılan kongre ile isim değişikliğine giderek 1911 Çerkezköyspor adını alan temsilcimiz yaptığı transferlerle de yeni kadrosunu tamamlamak üzere.
1911 ÇERKEZKÖYSPOR İKİ ÖNEMLİ TRANSFER DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ
Geçtiğimiz günlerde Vedat Tura ve Bahadır Aydınoğlu ile sözleşme imzalayarak iki önemli transfer gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor takımı, hızlı transfer atağına Gökhan Küçük ve Emre Bozacı’yı da ekledi. 2013-2014 sezonunda Çerkezköyspor takımının kadrosunda bulunan Gökhan Küçük bir dönem Veliköyspor takımında top koşturmuş ve 2014-2015 sezonunda da kendisini 1911 Çerkezköyspor takımının renklerine bağlayan imzayı attı.
ELİMİZDEN GELENİ YAPARAK ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Murat Narçın ve yönetimde yer alan Engin Camcı nezaretinde sözleşme imzalayan Gökhan Küçük, 1911 Çerkezköyspor takımına transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek, gelecek sezon takım halinde ellerinden gelenin en iyisini yaparak şampiyonluğun en iddialı takımı olacaklarını ifade etti.
EMRE BOZACI SÖZLEŞME YENİLEDİ
Diğer yandan 2013-2014 sezonunda eski adıyla Veliköyspor takımın kaleciliğini yapan Emre Bozacı, isim değişikliğinin ardından 1911 Çerkezköyspor adını alan eski takımıyla yeniden sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Melih Gedikoğlu ve Yönetimde yer alan Rıdvan Koç’un nezaretinde sözleşmesini imzalayan Emre Bozacı, eski takımıyla yeniden sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu belirtti.
İDDİALI BİR TAKIM OLUŞTURUYORUZ
Transfer çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade eden 1911 Çerkezköyspor Kulübü Basın sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, “Hedeflerimiz başında bizim için önemli olan bu sene ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Yaptığımız yerinde transferler ile bu sene Süper Amatör liginin en iddialı takımları arasında yer alacağız. Transfer Komitemiz Teknik Direktörümüz Suat Akdereli’nin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.