Kuran Kursu'nu tamamlayanlara belgeleri verildi

Veliköy Merkez Cami'nde Kuran Kursu'nu tamamlayan ve hatim indiren öğrencilere Kuran Kursu Bitirme Belgeleri verildi.

Kuran Kursu'nu tamamlayanlara belgeleri verildi

Veliköy Merkez Camii'nde 160 öğrencinin Kuran Kursu'na geldiğini belirten Veliköy Merkez Camii İmamı Adem Karataş, "3 bölümden oluşan kursumuza toplam 160 öğrenci katıldı. Bu öğrencilerden 14'ü kız, 18'i erkek olmaz üzere toplam 32 öğrenci Kuran-ı Kerim'i baştan sona okuyarak hatim indirdiler. Kuran-ı Kerim'i baştan sona okuyupta bitiren arkadaşlaramız bugün burada kuran-ı Kerim'den ayetler ve ilahiler okuyacaklar ve onlarla birlikte kursa katılan tüm öğrencilerimiz kurs bitirme belgelerini alacaklar" dedi.

Düzenlenen etkinliğe Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil ve Kuran Kursu'na katılan öğrencilerin aileleri katıldı. Etkinlikte Kuran Kursu'nda hatim indiren öğrenciler Kuran-ı Kerim'den ayetler ve ilahiler okudular.

3 dönemden oluşan Kuran Kursu'nda Veliköy Merkez Camii'nde toplam 160 öğrenci kurs gördü. Bu öğrencilerden 32 tanesi 3 dönem halinde olan kursların hepsine katılarak Kuran-ı Kerim'i baştan sona okudu. Düzenlenen etkinlikte Kuran-ı Kerim'den ayetler ve ilahile okuyan bu öğrenciler, etkinlie katılanların büyük övgüsünü aldılar.

HEDİYELER VE BELGELER VERİLDİ

Kuran Kursu'na katılan öğrencilere Veliköy Belediye Başkanlığı ve Çerkezköy Müftülüğü tarafından dini konular hakkında bilgiler veren çeşitli kitaplar hediye edildi.

Kuran kursuna katılan öğrencilere ve ailelerine tebriklerini dile getiren Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, önümüzdeki yıl düzenlenecek olan Yaz Kuran Kursu'nda hatim indiren öğrencilere altın hediye edeceğininin sözünü verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.