Kurban Bayramı’nı idrak ettik

Çerkezköy protokolü Kurban Bayramı’nın ilk günü Belediye Binası önünde bayramlaştı. Saat 12.00-12.30 arasında düzenlenen bayramlaşma programına protokol üyeleri ve vatandaşlar ilgi gösterdi

Kurban Bayramı’nı idrak ettik
28 Eylül 2015 Pazartesi 08:18

BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİ

Kurban Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Belediye Binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine Çerkezköy protokolü ve vatandaşlar ilgi gösterdi. Çerkezköy Belediye Binası önünde saat 12.00’da başlayan bayramlaşma programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer,AKP Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Jandarma Komutanı Yüzbaşı Göksel Söylemez, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, 26. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Dernek Üyeleri, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile Çerkezköylü vatandaşlar katıldı.

BAYRAMLAŞMA ÇOK YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bayramlaşmaya gelen davetliler için bu yıl ikinci kez kokteyl masaları Belediye Binası önüne konulurken, çeşitli ikramlarda bulunuldu. Küs ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı Kurban Bayramı’nda herkes bayramın getirmiş olduğu sevgi ve hoşgörüyü birbirleriyle paylaştılar. Bayramlaşma töreninin ardından davetliler kendileri için hazırlanan ikramlardan tattı. Bayramlaşma esnasında çocuklar da bayram harçlığı kapabilmek adına protokol üyelerinin etrafında pervane olurken, çoğu vatandaş ve kamu kurum temsilcileri de bayramlaşma törenini ölümsüzleştirmek adına cep telefonlarıyla kendilerini çektirmeyi ihmal etmediler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.