Kutlu Doğum Haftası'na davet ettiler

Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna İlçe İstişare Kurulu Proje Komisyonu Üyeleriyle birlikte sivil toplum örgütü temsilcileri ve çeşitli kurum ve kuruluşlara bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, 14 Nisan'da başlayacak olan Kutlu Doğum Haftası kutlamaları için davette bulundu...

Kutlu Doğum Haftası'na davet ettiler
12 Nisan 2014 Cumartesi 07:46

Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe İstişare Kurulu Proje Komisyonu üyeleriyle birlikte Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri için davet ziyaretleri yaptı. İlk ziyaretini Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na yapan Tuna, daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası, Kamyoncular Kooperatifi, Özel Çerkezköy Hastanesi, Optimed Hastanesi'ni ziyaret etti.
İSTİŞARE KURULU KUTLU DOĞUM ÇALIŞMASI
Çerkezköy İlçe İstişare Kurulu Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri için davet ziyaretleri yapıyor. İstişare Kurulu Proje Ekibi üyeleri Gülnur Kocaçınar, Zahide Öztürk, Mustafa Seçkin ve Erkaynak Camii İmam Hatip'i İlhan İlke ile birlikte Müftü Yusuf Tuna bu ziyaretlere katılıyor. Çerkezköy Müftülüğü ve İstişare Kurulu'nun ortaklaşa düzenledikleri ziyaretler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan başladı. İlk olarak Esnaf Odası'na giden Müftü Yusuf Tuna ve beraberindekiler Ali Bozdağ'ı Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etti. Daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası'na geçen Tuna ve beraberindekiler Başkan Yaşar Kuş ile görüştü. Tuna ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Ahmet Türker ve Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Ayhan Aslan'ı ziyaret ettiler.
MEHTER KONSERİ İLE BAŞLIYOR
Ziyaretler sırasında dernek ve oda başkanları ile hastane başhekim ve temsilcilerine Kutlu Doğum Haftası davetiyesi veren Müftü Yusuf Tuna, "14-20 Nisan tarihleri arasında Kutlu Doğum Haftası'nu kutlayacağız. Kutlamalarımız 15 Nisan tarihinde Atatürk Caddesi'nde Mehteran Yürüyüşü ile başlayacak. Sonra Belediye Otopark'ında Mehteran Takımı'nın bir konseri olacak. Sizleri de aramızda görmek isteriz" dedi.
Müftü Yusuf Tuna, ziyaretler sırasında çarşamba günü yapılan Müftülük İlçe İstişare Kurulu çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Tuna, "İstişare Kurulu Proje ekibini oluşturduk. Proje ekibimiz çalışmalarına başladı. Arkadaşlarımızda proje ekibinden. Bugünde Müftülüğümüzle birlikte İstişare Kurulu olarak bu davet programını düzenledik" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.