Laptoplar Cuma günü verilecek

Çerkezköy'de eğitim ve öğretim hayatlarını sürdüren ve 2007 yılında OKS ve ÖSS Sınavlarında Türkiye genelinde ilk 1000 öğrenci arasında olma başarısı gösteren ööğrencilere Cuma günü Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenecek olan tören ile Çerkezköy Belediyesi tarafından birer adet laptop hediye edilecek.

Laptoplar Cuma günü verilecek
10 Eylül 2007 Pazartesi 08:17

Çerkezköy Belediyesi tarafından verilecek laptopları ÖSS'de başarılı olan Gökhan Köseoğlu, İnci Kula, Mesut Çetin, Alper Işık, Yusuf Öztürk ile OKS'de başarılı olan Sezer Seçkin, Büşra Hazal Yeşil, Sibel İnceoğlu, Okan Katı, Cem Mert Dallı ve Mert Tezcan alacak. Ayrıca İstiklal Marşımızı büyük bir çoşku ve heyecan içerisinde okuyan küçük melis'e de Çerkezköy Belediyesi bir jest yaparak, laptop hediye edecek.
İLK BİNE GİRENLERE VERİLECEK
Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede başarılı öğrencilere laptop hediye edeceklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, "Geçtiğimiz sene OKS ve ÖSS'de başarılı olarak Türkiye genelinde ilk 1000 öğrenci arasına giren Çerkezköylü öğrencilere laptop bilgisayar hediye etmiştik. Bu sene de söz verdiğimiz gibi Türkiye genelinde OKS ve ÖSS'de ilk 1000'e giren öğrencilere laptop bilgisayar hediye edeceğiz. Başarılı öğrencilerimize hediye edeceğimiz laptopları Cuma günü Belediye Nikah Salonumuzda düzenleyeceğimiz bir tören ile vereceğiz" dedi.
AİLELER DE KATILACAK
Laptop alacakları öğrencilerin listesinin Milli Eğitim'den kendilerine intikal ettiğini belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, "Zaten hediye edeceğimiz laptopları almıştık. Şimdi resmi listede bize intikal etti. cuma günü saat 14.30'da başarılıolan öğrencilerimiz ve ailelerinin katılacağı bir tören ile laptopları sahiplerine vereceğiz" dedi.
GURUR VERİCİ
Çerkezköy'den böyle başarılara imza atan öğrencilerinin çıkmasının Çerkezköy için gurur verici olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ali Ertem, bu başırıyı desteklemek ve gelecek yıllarda sınava girecek olan öğrencileri motive etmek adına bu hediyeleri verdiklerini belirterek, "İnşallah önümüzdeki yıllarda da Çerkezköy'ün başarısı artarak devam eder. 1000 öğrenci arasına girmek gerçekten kolay birşey değil. Bu öğrencilerimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. İnşallah önümüzdeki senelerde de bu başarı artarak devam eder. Bu başarılarına küçük te olsa bizim vereceğimiz laptoplar katkıda bulunur" dedi.
12 ADET LAPTOP VERİLECEK
Bu yıl toplam 12 kişiyelaptop vereceklerini belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, laptop alacak öğrencilerin 5 tanesinin ÖSS'de, 6 tanesinin ise OKS'de derece yaptığını belirterek, "Ayrıca İstiklal Marşımızın 10 kıtasını Anfi Tiyatro'da ezbere okuyan küçük kızımız Melis Mutluç'a da bir tane laptop hediye edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.