Mahalle Evi kursiyerlerinden Akay’a teşekkür ziyareti ​

Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahalle Evi kursiyerleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, Veliköy Mahalle Evi’ne katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler

Mahalle Evi kursiyerlerinden Akay’a teşekkür ziyareti ​
07 Şubat 2019 Perşembe 10:39

TEŞEKKÜR ETTİLER
Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahalle Evi Sorumlusu Gülten Altay ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden kursiyerler, Veliköy Mahallesi’ne ve Veliköy Mahalle Evi’ne yaptığı katkılar için Başkan Akay’a teşekkür ettiler.

ÖZEL VE FARKLI HİSSEDİYORUZ
Veliköy Mahalle Evi’nin Veliköylü kadınların hayatını değiştirdiğini belirten kursiyerler, “Eskiden sadece evde temizlik yapıyorduk, bulaşık yıkıyorduk. Birkaç komşumuzu tanıyorduk. Açtığınız mahalle Evi sayesinde kendimizi özel ve farklı hissediyoruz. Açılan mahalle Evi ile birlikte paylaşmayı, dostluğu, arkadaşlığı, üretmeyi öğrendik. Hepimiz iç içe olduk” dediler.

İLKİNİ VELİKÖY’DE AÇTIK
İlk Mahalle Evi’ni Veliköy’de açtıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Mahalle Evimizi sizler doldurdunuz, oraya hayat verdiniz. Veliköy’ün ardından Kızılpınar ve Bağlık Mahallelerimizde Mahalle Evlerimizi açtık ve şuan binlerce ev hanımı bu kurslara katılıyor” dedi.

ALTYAPI TAMAMLANACAK
Veliköy’de modern ve şık bir Kapalı Düğün Salonu yapıldığını, yeni bir park ve spor alanının tamamlanma aşamasında olduğunu, Piknik ve Mesire Alanı’nın da bitmek üzere olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, önümüzdeki dönem Veliköy’de altyapı çalışmasının yapılıp kanalizasyon hatlarının kolektör hattı ile arıtmaya bağlanacağını, Çorlu Deresi’nin ıslahının da DSİ tarafından yapılması ile birlikte Veliköy Mahallesi’nin koku sorununun ortadan kalkacağını ifade etti.

RÖLYEF ÇALIŞMASI HEDİYE ETTİLER
Veliköy Mahalle Evi kursiyerlerine ziyaret için teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra kursiyerler ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve kursiyerler Başkan Akay’a el emeği, göz nuru bir rölyef çalışması hediye ettiler.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.