Malatyalılar Derneği’nden ziyaret ​

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ettiler

Malatyalılar Derneği’nden ziyaret ​
22 Ocak 2019 Salı 09:58

‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİNDE BULUNMAK İSTEDİK
Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Yılmaz Bulut, bir önceki Dernek Başkanı Mehmet Keleş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Malatyalılar Derneği Başkanı Esat Deniz, “Yeniden Belediye Başkanı Adayı olmanız dolayısı ile ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmak istedik. Çerkezköy’de 5 yıl önemli hizmetler ve çalışmalar gerçekleştirdiniz. Önümüzdeki 5 yılda da hizmetlere devam edebilmek için yeniden Belediye Başkanı Adayı oldunuz. Öncelikle Adaylığınız hayırlı ve uğurlu olsun. 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde başarılar diliyoruz” dedi.

ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Deniz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Nazik ziyaretiniz ve güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum. Görev yaptığımız 5 yıl içerisinde ‘Sevdamız Çerkezköy’ diyerek hizmet etmeye, halkımızın yanında olmaya özen gösterdik. 31 Mart Pazar günü halkımız tekrar yetki verir ve teveccüh gösterirse yeni projelerimiz ile önümüzdeki 5 yılda da hizmet etmeye talibiz” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.