Malatyalılar iftarda buluştu

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Anfi Tiyatro altında bulunan Dernek Lokali'nde hafta sonu verilen iftar yemeğinde bölgemizde yaşayan Malatyalılar biraraya geldi

Malatyalılar iftarda buluştu
06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:25

 Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından verilen iftar yemeğinin ev sahipliğini Dernek Başkanı Mehmet Keleş yaparken, iftar yemeğine bir çok Malatyalı katıldı.

DERNEK BAŞKANI KELEŞ TEŞEKKÜR ETTİ


Nezih bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mehmet Keleş, Dernek Yönetimi olarak görevi geldikleri geçen yıldan bu yana üçüncü iftarlarını verdiklerini belirterek, "Mübarek Ramazan ayı dolayısı ile düzenlediğimiz iftara ilçemizde ve çevre ilçelerde yaşayan hemşerilerimiz ilgi gösterdiler. Kendilerine Dernek Yönetimi adına çok teşekkür ediyorum" dedi.


AMACIMIZ KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMAK


Amaçlarının Dernek Yönetimi olarak birlik ve beraberliği pekiştirmek, üyeler arasındaki kaynaşmayı sağlamak olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Mehmet Keleş, "Hedeflerimiz doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah gelecek yıllarda daha geniş katılımlı iftarlar ve etkinlikler düzenlemeyi hedefliyoruz. Amacımız gurbette yaşayan hemşerilerimizi bir araya getirmek, onların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek, kültürümüzü yaşatmak. Bunları yaparken de doyduğumuz yer olan ve artık memleket olarak benimsediğimiz Çerkezköy'deki diğer sivil toplum örgütleri ile entegre olarak İlçemizin sosyo-kültürel gelişmesine katkıda bulunmak istiyoruz" dedi. İftar yemeğine katılan hemşerilerine teşekkür eden Dernek Başkanı Mehmet Keleş, "İnşallah daha güzel günlerde ve geniş katılımlı iftarlarda bir araya geliriz" diyerek konuşmasını tamamladı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.