Malatyalılar kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Pazar günü Dernek Lokali’nde kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Dernek Üyelerine yönelik kahvaltı organizasyonunda konuşan Dernek Başkanı Mehmet Keleş, birlik ve beraberlik mesajı verdi

Malatyalılar kahvaltıda buluştu
22 Nisan 2014 Salı 07:41

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy’de yaşayan Malatyalılar büyük ilgi gösterirken, kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Mehmet Keleş, Çerkezköy’de yaşayan Malatyalıları hep böyle bir ve beraber görmek istediklerini belirterek, “İnşallah bu tür organizasyonları daha sıklık ile yapacağız” açıklamasını yaptı.
ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK
Temmuz ayından beri Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yönetiminde olduklarını ve bu süre zarfında gerek derneğin borçları, gerekse üye aidatları konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını ve mesafe kat ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Mehmet Keleş, “Geride bıraktığımız 8 ay süresince önemli çalışmalar yaptık. Üye kayıtlarımızı yenileyerek, düzenli aidatları topladık. Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile birlikte Derneğin gelir ve giderlerini kontrol altına alarak ciddi oranda borçlarımızı ödedik” dedi.
YARINLAR BUGÜNDEN GÜZEL OLACAK
Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin sıkıntılı dönemi geride bıraktığını ve artık önlerinin açıldığını ifade eden Dernek Başkanı Mehmet Keleş, “Dernek olarak yarınların bugünden daha güzel olacağını hemşerilerime ifade etmek istiyorum. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz ve daim ettiğimiz sürece her şey daha güzel olacak” diye konuştu.
PİKNİK YAPACAKLAR
Bundan sonra Dernek Üyeleri ile daha sık bir araya geleceklerini, dostluk bağlarını güçlendireceklerini ifade eden Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Keleş, “Yaz başında bir piknik organizasyonu yapmayı hedefliyoruz. Bu organizasyona hemşerilerimizin aileleri ile katılmalarını ve ailecek unutulmaz bir gün yaşamalarını istiyoruz. Yöresel yemeklerimizin yapıldığı, eğlencelerin düzenlendiği piknik organizasyonumuzun  tarihini önümüzdeki günlerde hemşerilerimiz ile paylaşacağız” açıklamasını yaptı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Kahvaltıya katılan üyelere teşekkür eden Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Keleş, “Kahvaltımıza katılan tüm üyelerimize şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi korusun ve daim etsin inşallah” diye sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.