Mandalı'nın listesinde 3 İYİ Partili yer aldı

CHP ve İYİ Parti tarafından oluşturulan Millet İttifakının Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı’nın meclis listesi kamuoyuna açıklandı. Listeye İYİ Parti’den 3 isim girdi.

Mandalı'nın listesinde 3 İYİ Partili yer aldı
19 Şubat 2019 Salı 19:44

İYİ Parti’nin belediye başkan adayı çıkartmayarak CHP’nin adayı İrfan Mandalı’yı destekleme kararı almasının ardından oluşturulan meclis üyesi aday listesi açıklandı. Ortak liste ile seçime giren Millet İttifakı CHP Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP ilçe Başkanı Kenan Seçkin ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin ile birlikte yer aldıkları kareye düştüğü notta “İlçe Başkanlarımız ile yaptığımız görüşmenin ardından karşılıklı olarak mutabakat sağlamış bulunuyoruz. Kapaklı’da daha önce olduğu gibi bu dönemde de kazanan ‘Millet’ olacak” Kapaklı’mıza hayırlı olsun” dedi.

CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin, 31 kişilik meclis üyesi listesini YSK’ya sunulmak üzere Çerkezköy Adliyesindeki İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. Listede biri kontenjan olmak üzere 3 İYİ Partili isim yer aldı. Kontenjan adayları, Mandalı’nın başkan seçilmesi halinde meclis üyesi olarak meclisteki yerlerini alacaklar.

İSİMLER BELLİ OLDU
Halil İbrahim Erkan- Çerkezköy- Üniversite
Kazım Doğaç- Vize- Lise(İYİ Parti)
Nalan Çolak- Avusturya- Lise
Kemal Kenar- Karaağaç- Ortaokul
Mustafa Önder- Bafra- Ortaokul
Levent Nur- Keşan- Üniversite
Muzaffer Yıldıran- Pehlivanköy- Lise
Seyfi Özgerçek- Vize- Lise
Ender Dubaz- Çerkezköy- Lise
Tahsin Aras- Sarıkamış- İlkokul
Erol Özkan-Bor- Üniversite
Yalçın Hal- İstanbul- İlkokul
Erdinç Yılmaz- Kemaller- Lise
Turan Çakan- Gümüşhacıköy- İlkokul
Salih Cepe- Bafra- Önlisans
İlhan Çetinkaya- İpsala- Ortaokul
Tülay Akat- Lüleburgaz- Üniversite
Ergin Yıldırım- Kars- İlkokul
Ayşenur Dursun- Suluova- Lise—(İYİ Parti)
Yalçın Çiçek- Bafra-Lise
İbrahim Arslan-Hınıs- İlkokul
Ayşen Hekimoğlu-Bafra- Önlisans
Şaban Bolat- Bafra- Ortaokul
Turgay Han- Varto-Önlisans
Sevda Atel- Tokat- Önlisans
Çiğdem Akdoğan- İstanbul- Lise
Gürkan Eğne- Meriç- Lise
Bilge Deniz- İstanbul- Lise

KONTENJAN
Gözde Turhan- Fatih –Üniversite
Bekir Atak- Artova- Ortaokul
Cemalettin Farımaz (İYİ Parti)

MANDALI 5 İSME KESİK ATTI
Millet İttifakı CHP Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı’nın meclis listesine önceki dönemden 8 isim girebildi. 5 isim ise kesik yedi. 31 kişilik listede 3 de İYİ Partili yer aldı. Millet İttifakı kapsamında Mandalı’nın listesine İYİ Parti’den 2’nci sıradan giren Kazım Doğaç, 19. sıradan giren ise Ayşenur Dursun’un yanı sıra kontenjanın 3. sırasında ise Cemalettin Farımaz yer aldı.

ADEM SEKMAN AK PARTİ SAFINA GEÇTİ
Aktif olarak görevini yürüten Ender Dubaz, Nalan Çolak, İlhan Çetinkaya, Kemal Kenar, Muzaffer Yıldıran, Erol Özkan, Turan Çakan, Halil İbrahim Erkan ile yola devam diyen Mandalı, mevcut meclis üyeleri Ersin Yavuz, Mustafa Serat, Bakser Öztürk, Bülent Eres, Sami İkizler’e ise listede yer vermedi. 2014 seçimlerinde CHP’den meclis üyesi seçilen Adem Sekmen ise bir süre önce CHP’den istifa etmişti. Sekmen, kontenjan adayı olarak AK Partili Mustafa Çetin’in listesinde yer aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.