Mandalı’dan Avrupa Şampiyonuna laptop hediyesi

Antalya da 7-8 Şubat 2015 tarihinde düzenlenen 28 Ülkeden 240 Sporcunun katıldığı Birinci Minikler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında bayanlarda Avrupa 1.si olan Işıl Zafer ve ailesini makamında kabul eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek başarılarından dolayı sporcuya laptop hediye etti

Mandalı’dan Avrupa Şampiyonuna laptop hediyesi
27 Şubat 2015 Cuma 18:22

 Bu yıl ilk kez düzenlenen ve 28 ülkeden 240 sporcunun katıldığı 1.Minikler Avrupa Taekwondo Şampiyonası Antalya'da yapıldı.  Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafında Antalya'da düzenlenen şampiyonada Işıl Zafer 40 kg Minik Bayanlarda Avrupa Şampiyonu olarak büyük başarıya imza attı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yapılan ziyarette sporcuyu başarılarından dolayı kutlayarak, sporun çocuklar ve gençler arasında daha çok yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi. Başkan Mandalı sözlerini şöyle sürdürdü: “Başarınız beni gururlandırdı.  Spor bizim için çok önemli. Atatürk  Türk sporcusunda yalnız beden kuvveti ve yetenek değil, aynı zamanda iyi ahlak ve zekanın da bulunmasını istemiş ve bu düşüncesini de; "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözleriyle dile getirmiştir.

Dayanışma ve kişisel gelişim bakımından çocuklarımızı sporla iç içe görmek istiyoruz. Sizinle ve elde ettiğiniz başarılar nedeniyle gurur duyduğumu ifade etmeliyim” dedi.

Her zaman gençlerin ve sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini bildiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Sporu seven ve geçmişte sportif faaliyetlere katılan bir kardeşiniz olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve sporcularımıza her zaman destek olacağız. Belediye olarak spora ve gençlerimize büyük önem veriyoruz. Bugün olduğu gibi yarın da spora destek olacağız” diye konuştu. Ziyaretin sonunda başkan Mandalı başarılı sporcuya laptop hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.