Mandalı’ya teşekkür ettiler ​

Tekirdağ Çerkezköy Sivaslılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Yılmaz, Dernek Yönetimi ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

Mandalı’ya teşekkür ettiler ​
14 Aralık 2018 Cuma 15:20

PLAKET VERİLDİ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Çerkezköy Sivaslılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Sivil toplum kuruluşları ve derneklere olan katkılarından dolayı Başkan Mandalı’ya teşekkür plaketi takdim eden Dernek Başkanı Ercan Yılmaz, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da derneklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Teşekkür ediyorum ziyaretiniz için.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.