Mandalı’ya teşekkür ziyareti

Kars Arpaçay Bozyiğit Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Barış Sümbül, dernek yönetimiyle birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu

Mandalı’ya teşekkür ziyareti
03 Şubat 2016 Çarşamba 18:24

MAKAMINDA AĞIRLADI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kars Arpaçay Bozyiğit Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dernek üyelerini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Barış Sümbül, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri Kaz gecesine katılımları ve katkılarından dolayı Başkan Mandalı'ya teşekkür ederken, Başkan Mandalı'da , “Samimiyetleriyle, güler yüzleri ve ikramlarıyla misafirperverliğini sergileyen Derneğimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

BİRLİKTELİĞİ PEKİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Dernek Başkanı Barış Sümbül ziyarette yaptığı konuşmasında, “değerli Başkanımıza etkinliğimize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Katılımlarıyla da bizleri onurlandırdılar. Biz gelenek ve göreneklerimizi ilçemizde yaşatmak, anlatmak ve böylesi etkinliklerle birlikteliğimizi pekiştirmek için yola çıktık. Bu yolda gerçekleştirdiğimiz Kaz gecemizde hem kamuoyunda hem de medyada oldukça ses getirdi. Bu anlamda Kapaklı Belediyesi'ne ve sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Mandalı ise yaptığı konuşmada, “Kaz gecesi etkinliğinin yıllar boyunca devam etmesini temenni ediyorum. Hemşeri derneklerimizin farklı ve güzel faaliyetlerde bulunması hem kültürlerini yansıtma, yaşatma anlamında hem de Kapaklımıza hareket kazandırma noktasında oldukça önemlidir. İkramlarıyla, hoş müzik dinletileri ve misafirperverliğini sergilediler. Bu anlamda değerli Barış Sümbül kardeşime ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.