MC Şefin Mutfağı hizmete açıldı

Muhsin ve Cemal Aktağ kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı MC Şefin Mutfağı, Çerkezköylü vatandaşların hizmetine açıldı. Menünün her gün güncelleneceği ve günlük 12 çeşit yemeğin çıkacağı MC Şefin Mutfağı'nda polis ve askerlere özel yüzde 10 indirim uygulanacak.

MC Şefin Mutfağı hizmete açıldı
29 Ağustos 2016 Pazartesi 16:08

SÜLÜN SOKAK'TA HİZMET VERİYOR
 
MC Şefin Mutfağı, Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Sülün Sokak No:9/A'da geçtiğimiz gün hizmete açıldı. Muhsin ve Cemal Aktağ'ın işletmeciliğini yaptığı restoranda birbirinden güzel lezzetler Çerkezköylü vatandaşları bekliyor.
 
POLİS VE ASKERE ÖZEL YÜZDE 10 İNDİRİM
 
Ev yemekleri, ızgara çeşitleri, tatlı ve içeceklerden oluşan zengin lezzet yelpazesiyle Çerkezköy'de hizmete açılan MC Şefin Mutfağı'nda ayrıca, polis ve askerlere özel yüzde 10 indirim uygulanacak.
 
GÜNCEL MENÜYLE HER GÜN 12 ÇEŞİT YEMEK
 
MC Şefin Mutfağı işletmecilerinden Muhsin Aktağ, işletme hakkında bilgilendirmede bulunarak, "Menümüzü her gün güncelleyeceğiz ve günlük 12 yemek çeşitiyle Çerkezköy halkına hizmet vereceğiz. Balık mevsiminde de isteğe bağlı olarak her türlü deniz ürünlerini Çerkezköylü vatndaşlarımızın hizmetine sunacağız." dedi.
 
DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILDI
 
Muhsin Aktağ'ın açıklamalarının ardından MC Şefin Mutfağı'nın açılışı dualar eşliğinde kurban kesilerek gerçekleşti. Açılışın ardından davetlilerde çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.