Meclis Pazartesi toplanıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Aralık ayı Meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Pazartesi günü saat 15.00’da yapılacak

Meclis Pazartesi toplanıyor
28 Kasım 2014 Cuma 07:54

Açılış ve yoklama ile başlayacak olan Meclis toplantısında 8 adet gündem maddesi görüşülerek karara bağlanacak. Belediye Meclisi’nde ilk olarak Çerkezköy Belediyesi’nde bulunan 7 adet kadroda derece değişikliği yapılması görüşüldükten sonra yine Belediye’de münhal bulunan 1 adet kadroda ünvan ve derece değişikliği yapılması görüşülerek karara bağlanacak.

İŞTE DİĞER GÜNDEM MADDELERİ

Daha sonra gündemin 4. maddesinde yer alan tam zamanlı sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretinin tespitinin görüşülmesinin ardından gündemin beşinci maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2014 Mali Yılı Münakale işlemleri ile ilgili yazısı görüşülecek. Ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 502 ada 8 parselde bulunan plan değişikliği yapılması ile ilgili talebi görüşüldükten sonra Meclis toplantısı Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin tanzim edilmesinin görüşülmesi ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün Rekreasyon Alanı hakkındaki yazısının görüşmesi ile sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.