Meloğlu, Başkan Akay’ı galaya davet etti

Geçtiğimiz günlerde ‘Anahtar’ isimli ilk albümünü çıkaran Emrah Meloğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek 17 Kasım’da gerçekleşecek olan albüm tanıtım gecesine davet etti. Gala gecesi için Başkan Akay’dan söz alan Meloğlu ayrıca Genç Başkan’a imzalı albümünü hediye etti

Meloğlu, Başkan Akay’ı galaya davet etti
01 Kasım 2016 Salı 14:04

MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
5’i profesyonel olmak üzere 10 yıldır müzikle ilgilenen ve geçtiğimiz günlerde iki yıldır üzerinde çalıştığı ‘Anahtar’ isimli ilk albümünü çıkaran Emrah Meloğlu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. 17 Kasım’da Kapaklı Hawthorn Suites By Whyndam Otel'de saat 20.00’da başlayacak olan albüm tanıtımım programı için Başkan Akay’a davetiye takdim eden Meloğlu, kendisini galada görmekten büyük mutluluk duyacağını ifade etti.
BAŞKAN AKAY BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ
Başarılı sanatçı Emrah Meloğlu’nu tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu işlerin maddi külfetinin yanı sıra manevi anlamda da ne kadar zor olduğunu biliyorum. Üstesinden gelebilmiş olman çok güzel. Başarıların devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
İMZALI ALBÜMÜNÜ TAKDİM ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan galaya katılma sözü alan Emrah Meloğlu, Başkan Akay’a üzerinde imzası bulunan albümünü takdim etti.
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.