Meloğlu’nun albümü 17 Kasım’da görücüye çıkıyor

5’i profesyonel olmak üzere toplam 10 yıldır müzikle ilgilenen Emrah Meloğlu’nun ‘Anahtar’ isimli ilk albümünün galası 17 Kasım Perşembe günü gerçekleşecek. Hawthorn Suites By Whyndam Otel'de sevenleriyle buluşacak olan Emrah Meloğlu’nun, albüm tanıtım konseri saat 20.00’da başlayacak

Meloğlu’nun albümü 17 Kasım’da görücüye çıkıyor
31 Ekim 2016 Pazartesi 17:28

HAWTHORN SUITES BY WHYNDAM OTEL’DE
Kapaklı’nın tanınmış simalarından, Trakya Bölgesi’nin güçlü seslerinden Emrah Meloğlu’nun ‘Anahtar’ isimli ilk albümü piyasaya çıktı. 2 yıllık emeğin ürünü albüm, 17 Kasım Perşembe günü Kapaklı Hawthorn Suites By Whyndam Otel'de saat 20.00’da başlayacak olan programla tanıtılacak.
ALBÜMDE 8 PARÇA YER ALIYOR
Albüm hakkında bilgilendirmelerde bulunan Meloğlu, albümde 8 parça bulunduğunu dile getirdi. ‘Canın Sağolsun Aşkım’ adlı şarkının söz ve müziğinin kendine ait olduğunu dile getiren Meloğlu, albümünde Funda Şen isimli söz yazarının pek çok şarkısının bulunduğunu  ifade etti. Meloğlu ayrıca, albümdeki parçaları şu şekilde sıraları: “1-Sorma, 2-Hüzün Sokağı, 3-Anahtar, 4-Canın Sağolsun Aşkım, 5-Tutuldum Sana, 6-Canımı Koysam Yoluna, 7-Bal Gözlüm, 8-En İyi Ben Gülerim.”
2 YILLIK ÇALIŞMANIN ESERİ
10 Kasım 1991 Adana Doğumlu sanatçı, 2008’den bu yana Kapaklı’da yaşadığını belirterek, “Buraya gelmeden yakın zaman önce müzikle ilgilenmeye başlamıştım. Geldikten sonra daha da üzerine düştüm ve bu işi son 5 yıldır profesyonel olarak devam ettiriyorum. Bu albüm için büyük emek harcadık. Funda Hanım ve ben sırt sırtı vererek 2 yıllık bir çalışma sonucu çok güzel bir albüm ortaya çıkardık.” ifadelerini kullandı.
DİNLEYİCİLERİNDEN DESTEK ALDI
Albüm çıkarma kararında dinleyicilerinin büyük etkisi olduğunu ifade eden Meloğlu, “Onlardan aldığım destek ve talep doğrultusunda albüm çıkarmaya karar verdim. Albüm çalışmamız 2 yıl sürdü ancak zamanın uzun olması çok olumlu sonuçlar verdi. Bu geniş süre zarfında doğruyu yanlışı ayırt ederek albümü çıkarmış oldum.” dedi.
İKİNCİ KLİP ÇALIŞMASI YOLDA
Albümünün ismi ve aynı zamanda çıkış parçası olan ‘Anahtar’ın ardından klip çalışmalarına devam edeceğini belirten Meloğlu, “İlk klibimizi Anahtar’a çektik ve bu klipte Trakya’nın çeşitli yerleri kullanıldı. İkinci klibimizi ‘Sorma’ adlı parçaya çekmek istiyorum. İkinci klibimizi tamamen bu bölgede çekmek istiyoruz. Yönetmenimiz konuyla ilgili incelemelere ve yer tespitlerine başladı. Hazırlandıktan sonra klibimiz müzik kanallarında yerini alacak.” açıklamalarında bulundu.
GALA GECESİNE DAVET ETTİ
Son olarak sevenlerini 17 Kasım Perşembe günü saat 20.00’da Kapaklı Hawthorn Suites By Whyndam Otel'de düzenlenecek olan albüm tanıtımına davet eden Emrah Meloğlu, “Halkımızın desteğini hissetmeye ihtiyacım var. Gala gecemde beni yalnız bırakmazlarsa çok mutlu olurum.” diye konuştu.
Haber: Uğur Kılıç 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.