Metal çocuklar Ankara'ya gitti

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi 19-25 Haziran tarihleri arasında Ankara'da 12.si düzenlenecek Metal Çocuk Kulübü Metal Çocuk Temsilciler Meclisi'ne Çerkezköy'den 16 kişi gönderdi. Yaşları 10 ile 15 arasında değişen üye çocuklarından oluşan grubu aileleri ve Sendika yöneticileri yolcu etti.

Metal çocuklar Ankara'ya gitti
22 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Türk Metal Sendikası her yıl düzenlediği 'Çocuk Meclisi'ni bu yılda 19-25 Haziran tarihleri arasında topluyor. Ankara'daki Büyük Anadolu Oteli'nde yapılacak Türk Metal Sendikası Metal Çocuk Kulübü'nün Çocuk Temsilciler Meclisi'ne Çerkezköy'den katılacak çocuklar yola çıktı. Yurt içi ve yurt dışından toplam 500 çocuğun katılacağı Çocuk Meclisi'ne Çerkezköy'den 16 üye çocuğu gönderildi.
SENDİKA ÖNÜNDEN OTOBÜSE BİNDİLER
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nde düzenlenen törenle 16 çocuk Ankara'ya gönderildi. Metal Çocuk Kulübü'nün her yıl düzenlediği 'Çocuk Meclisi' toplantısının bu yılki programı 19-25 Haziran tarihleri arasında yapılacak.  Ankara'da 5 yıldızlı Büyük Anadolu Otel'de düzenlenecek olan Çocuk Meclisi ile ilgili daha önce duyuru yapan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, 'Çocuk Temsilciler Meclisi'nin çocuk hakları ve sorunlarını görüşeceğini kaydetmişti. Sendika üyelerinin çocuklarından oluşan Türk Metal Sendikası Metal Çocuk Kulübü üyesi 16 çocuk aileleri ve sendika yöneticileri tarafından düzenlenen mini bir törenle Ankara'ya uğurlandı. Yolculuk öncesinde hatıra fotoğrafı çektiren yaşları 10 ile 15 arasında değişen üye çocukları 6 gün boyunca Ankara'da olacak.
500 ÇOCUK KATILACAK
Metal Çocuk Külübü'nün 'Çocuk Temsilciler Meclisi'ne Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden ve yurt dışından, çeşitli ülkelerden Avrasya Metal İşçiler Konfederasyonu'nun göndereceği çocuklarla birlikte 500 çocuğun katılacağını belirtildi.
6 gün sürecek olan toplantıda çeşitli etkinliklerde düzenlenecek. Çocuklar Metal Çocuk Külübü'nün Temsilciler Meclisi görüşmelerine katılmanın yanı sıra düzenlenecek müzik-eğlence ve kültür, sanat, spor yarışmaları gibi aktivitelere de katılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.