Metro Turizm İstanbul seferlerine başladı

Çerkezköy ve bölgede yıllarca yolcu taşımacılığı üstüne hizmet veren Hayri Gülkaya, Metro Turizm yazıhanesini açarak vatandaşların hizmetine sundu.

Metro Turizm İstanbul seferlerine başladı
06 Eylül 2007 Perşembe 08:33

Hayri Gülkaya'nın Metro Turizm yazıhanesini açmasıyla ilebirlikte Metro Turizm İstanbul-Çerkezköy ve Çerkezköy-Trabzon seferlerine de başladı.

Çerkezköy'e Metro Turizm Şubesi açarak Çerkezköy-İstanbul ve Çerkezköy-Trabzon seferlerine başladıklarını belirten Hayri Gülkaya, "Çerkezköy'e uzun yıllar hizmet veren Yonca Turizm'in kurucusu ve ortaklarındandım. Çerkezköy'ün sanayi bölgesi olmasından dolayı nüfusu kalabalık ve Türkiye'nin her şehrinden bir insanın Çerkezköy'de yaşıyor. Bu yüzden Çerkezköy'ün ihtiyacını bildiğimiz için Metro Turizm'e teklif götürdüm, onlarda kabul etti. Metro Turizm olarak, Çerkezköy-İstanbul arası ve Çerkezköy-Trabzon seferlerimize başlamış bulunmaktayız.

İSTANBUL'UN HER NOKTASINA ULAŞIM KOLAYLAŞTI

Çerkezköy'den her saat başı İstanbul'a aracımız kalkıyor. Trabzon'a ise her gün saat 20.00'da hareket ediyor. İstanbul'un her noktasına ücretsiz servislerimiz var. İstanbul'un neresinde olursanız olun, Çerkezköy'e gelmek için Metro Turizm yazan bir yere uğramanız yeterli olacak. Ayrıca internet üzerinden bilet satışlarının yapıldığı gibi, kredi kartı ile de bilet satışlarımız yapılmaktadır.

ALANICAK PASSENGER CARD İLE İNDİRİMLERDEN YARARLINILABİLİR

Metro Turizm olarak yolculara verilecek olan passenger card ile müşterilerimiz, Metro Turizm şubelerinden alacağı biletlerde indirimlerden yararlanabiliyor. Ayrıca bu karta sahip olan yolcular, her yolculuktan sonra puan kazanıyorlar. Kazandıkları puanlarla da metro Turizm şirketlerinden isterse bedava bilet alabiliyor. Örneğin bu karta sahip olan bir yolcu, 9 YTL'lik bir puan toplamışsa, Çerkezköy'den İstanbul'a puanlarını kullanarak cebinden bir kuruş çıkmadan gidebiliyor.

TÜRKİYE'NİN 70 NOKTASINA BURADAN BİLET ALINABİLİYOR

Biz şuan için Çerkezköy-İstanbul arası çalışıyoruz fakat İstanbul aktarmalı olarak, vatandaşlar gidecekleri şehre buradan bilet alabiliyorlar. Buradan İstanbul'a giden yolcular buradan aldıkları biletlerle birlikte İstanbul'dan kalkan gideceği şehrin otobüsüne biniyor ve yolculuğuna devam ediyor.

İLERLEYEN GÜNLERDE ÇERKEZKÖY'DEN BAZI ŞEHİRLERE DİREK SEFERLERİMİZ OLACAK Şuan için direk sadece Trabzon ve İstanbul seferlerimiz var. Ancak ilerleyen günlerde İzmir, Antalya, Ankara, Kayseri gibi büyük şehirlere de direk seferlerimiz olacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.