Metruk binalar incelemeye alındı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Çerkezköy’de bulunan 19 adet metruk bina için İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu uyuşturucu madde kullanmaya uygun görülen bu yerlerin ışıklandırma ve kamera sistemleri ile kontol edilmesi için Çerkezköy Belediyesi’nden gereğinin yapılmasını isterken metruk binaların ya sahipleri bulunacak ve iyi hale getirilecek ya da Zabıta Müdürlüğünce yıkılacaklar

Metruk binalar incelemeye alındı
29 Ağustos 2014 Cuma 08:09

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çerkezköy’de 19 adet metruk binanın sosyal hayata zarar verici durumlarından dolayı haklarında gereğinin yapılması için Çerkezköy Belediyesi ile yazışmaya geçti
AĞIRLIKLI OLARAK İSTASYON MAHALLESİNDE BULUNUYOR
Çerkezköy’de tespit edilen metruk binaların uyuşturucu madde kullananların uygun olarak kullandığı 19 tane metruk binanın ışıklandırma ve kamera sistemleri ile kontrol edilmesini istedi. Mevcut metruk binalar ağırlıklı olarak İstasyon Mahallesi’nde bulunuyor. İstasyon Mahallesi’nde 8, Gaziosman Paşa Mahallesi’nde 2, Bağlık Mahallesi’nde 2, Fevzipaşa Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi ve G.M.K.P Mahallesi’nde ise 1’er tane metruk bina bulunuyor.
SAHİPLERİ BULUNACAK YOKSA YIKILACAK
Konu ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgür, “Büyükşehirden aldığımız yazı doğrultusunda metruk binaların tespiti yapıldı ve ekiplerimiz tarafından fotoğraflanıp incelemeye alındı. İlk etapta bu binaların sahiplerini bulmaya çalışacağız aksi durumda Zabıta Müdürlüğünce metruk binaların yıkımını gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.