MHP ikinci gün bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe teşkilatı Kurban Bayramının ikinci günü bayramlaştı. Çerkezköy Ülkü Ocakları Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programında konuşan MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, “13 Yıldır iktidar olan AKP ülkemizin üzerinde kara bulutlar dolandırıyor. Her seçimde artan bir MHP oyu var ve bu seçimde artık iktidara gelmek için kısa süre içinde büyük çalışmalar yapacağız” dedi

MHP ikinci gün bayramlaştı
28 Eylül 2015 Pazartesi 15:51

ÇALIŞMALARIN STARTINI VERİYORUZ

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı bayramın ikinci günü Ülkü Ocaklarında bayramlaştı. Düzenlenen bayramlaşma programına Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Erdal Çelik Bozbey, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili ile Ocak mensubu gençler katıldı. Önsel bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz haftalarda Çerkezköy yaşanan birkaç olayın ardından Ülkü Ocaklarına iftiralar atıldı. Burada olmamızın sebebi atılan bu iftiralara en büyük cevaptır. Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, bir yandan da şehit olan asker, polis ve korucularımızdan dolayı içimizde burukluk var. Bugünde iki şehit haberi aldık ve çok üzgünüz. 13 Yıldır iktidar olan AKP ülkemizin üzerinde kara bulutlar dolandırıyor. Her seçimde artan bir MHP oyu var ve bu seçimde artık iktidara gelmek için kısa süre içinde büyük çalışmalar yapacağız. Önümüzdeki hafta itibari ile çalışmalarımızın startını vereceğiz” dedi.

ŞEHİT YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

AKP hükümetinin çözüm süreci diye adlandırdığı sürecin çözülme süreci olarak değerlendiren Önsel, “AKP hükümeti ciddi anlamda ülkemize zararlar verdi. 1 Kasım seçimlerinden de istediklerini alamazlarsa ne yapacaklarını bilmiyoruz. Biz artık ülkemizi bölmek isteyenlere karşı taviz verilmemesini ve kimlerin ne suçu varsa yargılanması tarafındayız. Bir kez daha bayram günü gözü yaşlı şehit ailelerine başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.

SAHAYA İNİYORUZ

Seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Koray Önsel, “Seçime çok kısa bir süre var. Sesli yayınlar vb. şekilde propagandalar yapmayacağız. Özellikle STK’lar ve vatandaşların kalabalık olduğu yerlerde seçim çalışması yapacağız. 6 Milletvekili Adayımız ve 11 İlçe Teşkilatımızla sahaya iniyoruz. Mina’da şeytan taşlarken çıkan izdihamda hayatlarını kaybeden hacı adaylarımıza Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HİÇBİR OLAYDAN SORUMLU DEĞİLİZ

Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkan vekili Erdal Çelik Bozbey ise yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocakları adı altında sokaklara çıkanlara ve bizlere iftira atanlara cevap olarak bugün burada bayramlaşma programı düzenleyen MHP Çerkezköy İlçe Başkanımız Koray Önsel’e teşekkür ediyoruz. Bizler Ülkü Ocağı olarak başını ve sonunu çekmediğimiz hiçbir olaydan sorumlu değiliz” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.