MHP Milletvekili Adayı Fikri Güzelden ziyaretler

22 Temmuz'da yapılacak olan Genel Seçimlere 17 gün kala Çerkezköy Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı ve Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına hız verdi.

MHP Milletvekili Adayı Fikri Güzelden ziyaretler
05 Temmuz 2007 Perşembe 08:22

ADAYLARIN TANITIMA DEVAM

Çerkezköy Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu ve İlçe Yönetimi ile MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Fikri Güzel, Çerkezköy'deki esnafları gezerek Milletvekili Adaylarını tanıttılar ve esnaftan MHP'ye destek istediler.

MHP Tekirdağ 5. sıra Milletvekili adayı Fikri Güzel'e destek isteyen MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ordu ve İlçe Yönetimi kendilerinin ülkenin yönetimine talip olduklarını belirterek, "Halk bir kere yanıldı, oyları AKP topladı. Yaklaşık 5 senelik sürenin sonunda ülkemizin ne hale geldiği, vatandaşın, işçinin, emeklinin, çiftçinin hali ortada. Biz kimseyi karalamak için seçim çalışmasın çıktık, vekillerimizi tanıtıyoruz, halkımızdan, esnafımızdan Çerkezköylü hemşerilerimizden destek istiyoruz.

MHP GELECEK DERTLER BİTECEK

Hiç bir parti Çerkezköy'e, bu bölgenin kalesine bizim kadar önem vermedi. 5 vekil seçilecek, bizim partimizin 2 adayı Çerkezköy'den. Çerkezköy bu fırsatı kaçırmamalı. Tüm esnafımıza tek tek, kapı kapı dolaşarak destek istiyoruz.

Tekirdağ Milletvekili Adaylarımız Fikri Güzel ve Kemalettin Nalcı'ya destek istiyoruz, oy bekliyoruz. Tüm Türkiye görecek ki MHP başa gelip iktidar olduğu zaman dertler bitecek. Çerkezköy kendi değerlerine, kendi çocuklarına sahip çıksın. Artık Çerkezköy'ün milletvekili çıkartma zamanı geldi, hatta geç bile kalındı.

Ama bugüne kadar yakalanan en iyi fırsat bu. Milliyetçi Hareket Partisi olarak başa geleceğimize eminiz. Son güne kadar da esnafımızı, vatandaşımızı dolaşmaya, gezmeye devam edeceğiz, onlardan destek isteyeceğiz" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.