MHP'den gövde gösterisi

MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı hafta sonunda 5 bin kişilik bir piknik programı düzenledi. Tekirdağ Milletvekili Adaylarınında katıldığı Tepe Piknik Alanı'ndaki etkinlik MHP'lilerin gövde gösterisine dönüştü. Milletvekili Adayları piknik alanını dolaşarak pikniğe katılan herkesin  tek tek elini sıktı ve 'İyi eğlenceler' dileğinde bulundu.

MHP'den gövde gösterisi
08 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çerkezköy İlçe Başkanlığı seçimlere bir hafta kala Tepe Piknik Alanı'nda düzenlediği '5 bin kişilik' piknik programıyla adeta gövde gösterisi yaptı. Tekirdağ'da seçimlere iddialı bir şekilde giden MHP'li Milletvekili Adayları piknik alanını baştan sona dolaşarak, etkinliğe katılan vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, "İyi eğlenceler" dileğinde bulundu. Piknikte birer konuşma yapan Milletvekili Adayları Bülent Belen ve Hamdi Budak iktidarı eleştiri bombardımanına tuttu!
PİKNİKÇİLERİ SELAMLADILAR
Hafta sonu düzenlenen piknik MHP'li Milletvekili Adayları Bülent Belen, Hamdi Budak, Dr. Bahadır Baykal, Eser Önsel'in gelmesiyle başladı. İlçe Başkanı Mustafa Ordu ile birlikte piknik alanını dolaşan Milletvekili Adayları vatandaşların elini tek tek sıktı. Piknik alanını yaklaşık 2 saatte dolaşan Milletvekili Adayları her ailenin yanına uğradı. Büyüklerin ellerini öpen Milletvekili Adayları küçükleri de kucaklarına alarak sevmeyi ihmal etmedi. MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Bülent Belen ve 2. Sıra Adayı Hamdi Budak, bu ziyaretlerde büyük ilgi gördü.
Yaşlıların ellerini öperek dua isteyen Belen ve Budak, 'İyi eğlenceler' dileğinde bulundu. Piknik alanındaki ziyaretler sırasında bazı vatandaşların, "MHP'yi iktidarda görmek istiyoruz" sözlerine "İnşallah" diye karşılık veren Milletvekili Adayı Belen ve Budak zaman zaman yaptıkları esprilerle dikkat çekti. Mangal yakan kadınlara "Erkekleri çalıştırın. Siz oturun" diyen Belen ve Budak erkeklere de "Piknikte erkekler oturmaz, çalışır" diyerek kadınların gönlünü kazandı. Piknik alanından büyük bir memnuniyetle dönen Milletvekili Adayları daha sonra hazırlanan sofrada karınlarını doyurdu.
MHP 5 BİN KİŞİYLE PİKNİK YAPTI
MHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen '5 bin kişilik' pikniğe katılan vatandaşlara parti tarafından mangallık köfte, ayran, ekmek dağıtıldı. Binlerce kişiye dağıtılan köfte ve ayranı alan vatandaşlar hemen kurdukları mangalda etleri pişirmeye başladı. Hazırlanan sofralardan birisine piknik alanında dolaştıktan sonra oturarak karınlarını doyuran milletvekili adaylarına program süresince Veliköy Belediye Başkanı MHP'li Hanifi Belindir ve Karaağaç Belediye Başkanı MHP'li Özkan Yücel de eşlik etti. MHP Çerkezköy Teşkilatlarının hazır bulunduğu piknik daha sonra milletvekili adaylarının yaptığı konuşmalarla devam etti. Milletvekili adaylarını anons eden İlçe Başkanı Mustafa Ordu, ilk sözü 1. Sıra Adayı Bülent Belen'e bıraktı. 
SANDIĞA SAHİP ÇIKALIM
Konuşmasında önümüzdeki Pazar günü yapılacak seçimlere vurgu yapan MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Bülent Belen, "12 Haziran seçimlerinde yolsuzluğa, hırsızlığa, talan, çalan iktidarıına dur diyeceğiz. Artık son düzlüğe girdik. Pazar akşamı yeni ufuklara Türk Milleti'ni çıkaracağız. Bunun için son görev sandıklara sahip çıkmak. Sandıklara sahip çıkmazsak bu ampülcüler yine bilgisayar oyunlarıyla kendilerini iktidar ederler. Milliyetçi Hareket Partisi bin yıllık kardeşliği yeniden tesis edecek"diye konuştu.
Ak Parti Hükümeti'ni eleştiren Belen sözlerine şöyle devam etti: "'İstikrar sürsün Türkiye büyüsün' diyorlar. İstikrar nerede, büyüyen ne? İç borç, dış borç, yoksulluk, işsizlik almış gidiyor. Türkiye Cumhuriyet tarihinde tüm hükümetler tarafından edilen borç 225 milyar dolar, Ak Parti döneminde edilen borç 510 milyar dolar. 12 milyon 700 bin işsiz var. Her yıl bu oran büyüyor. Biz her yıl yüzde 7 oranında büyüyen ekonomik hızı yakalayacağız ve her yıl 700 bin işsize iş sağlayarak işsizliğe çözüm bulacağız."
BUDAK SERT ÇIKTI
Piknikte ikinci konuşmayı Milletvekili Adayı Hamdi Budak yaptı. 2. Sıra Milletvekili adayı Budak, Başbakan Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunurken, "One miniute" deyişini de hatırlattı. "Türkiye Cumhuriyeti belki de tarihinin en önemli seçimine gidiyor" diyen Budak Ak Parti Hükümetine şu eleştirilerde bulundu:
"Kanun yasa çıkarmak Ak Parti Hükümeti'ne Nüfus Dairesi'nden Nüfus cüzdanı çıkarmaktan daha kolay bir dönemde şahsiyetli dış politika yapamamış, bizi boynu bükük bırakmıştır. AKP'nin sıfır terörle devraldığı ülkeyi PKK'lı haydutlara terk edilmiştir. Taşları bağlayıp azgın köpekler serbest bırakılmıştır. Kürt açılımı, Ermeni açılımı, Roman açılımı ile bölünme noktasına getirdiği ülkemizde Büyük Orta Doğu Projesi'nin eş başkanı olduğunu söyleyen Başbakan çıkıp Tunus'da, Mısır'da, Libya'da oynan oyunları milletimize anlatmalıdır.
Milliyetçi Hareket Partisi'ne oynanan oyunların hesabını vereceksiniz. Bin yıllık kardeşliği tesis edeceğiz. Biz iktidara geldiğimizde Genel Başkanımızı Amerika'ya göndermeyeceğiz. Obama'dan icazet aldırmayacağız. Yahudi Lobileri'nden cesaret ödülü aldırmayacağız."
Habur sınır kapısından geçen PKK'lıları, Gazze'ye giden Marmara Gemisi'ni, hatırlatan Budak, "Misyonerlik faaliyetlerinde bulunanlara karşı mücadele veren din adamlarını tutup içeri attılar. Van Akdamar'ı 1 trilyona harcadı, Hristiyanların emrine açtılar. Irak'da askerimizin başına çuval geçirildiğinde Başbakan'a 'Amerika'ya nota verecekmisin'? denildiğinde 'Ne notası müzik notası mı?' dedi. Başbakan benim bu saydığım konularda cevap versin" diye konuştu. Konuşmaların ardından partililer pikniğe devam ederken, Milletvekili Adayları seçim çalışmaları için Tepe Piknik Alanı'ndan ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.