Milletin sinesinde en kıymetli yere sahip olacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bire kutlama mesajı yayımladı

Milletin sinesinde en kıymetli yere sahip olacaktır
18 Eylül 2017 Pazartesi 13:23

MİLLETİMİZİN BİRLİK İRADESİNİ BULACAKTIR
“Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin emperyalizme karşı azimle ve birlik ruhuyla verdiği mücadele sayesine kurulmuş; bu topraklar, atalarımızın döktüğü kan ve verdikleri can pahasına bizlere vatan olmuştur. Cumhuriyeti canı pahasına kuran Türk milleti, ordusuyla birlikte bu aziz emaneti her ne pahasına olursa olsun korumaya devam edecektir. Dün olduğu gibi bugün de vatanımıza kast eden dahili ve harici her şer odağı, karşısında Türk milletini ve milletimizin birlik iradesini bulacaktır. Bu çerçevede, bu onurlu maziyi ve ülkemizin geleceğini korumak için canını siper eden fedakar gazilerimiz de daima milletin sinesinde en kıymetli yere sahip olacaktır.
MİNNETLERİMİ SUNUYORUM
Bu duygu ve düşüncelerle Gaziler Günü’nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve şükranla anıyor, dün olduğu gibi bugün de ülkenin birlik ve beraberliği için canını siper eden tüm kahraman şehit ve gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.