Milletvekili Nalcı'dan Mandalı'ya ziyaret

23. dönem Milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili olan Kemalettin Nalcı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ve belediyesi personeline teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Nalcı'dan Mandalı'ya ziyaret
26 Temmuz 2007 Perşembe 07:58

Bölgenin sıkıntılarını iyi bildiğini dile getiren 23. Dönem Milletvekili Kemalettin Nalcı" Bölgenin ne tür sıkıntıları olduğunu çok iyi biliyorum. İktidar partisi milletvekili olmasam da bölgenin sıkıntılarını meclise taşıyacağım. Bana destek verenleri ve güvenenleri mahçup etmeyeceğim" dedi.

Ziyaretinden dolayı Nalcıy'a teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı "Çerkezköy’den Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir milletvekilinin olmasına şahsım adına çok sevindim. Kemalettin Bey ifade ettiği gibi bölgemizin temel sıkıntılarını var, ve bunları iyi biliyor muhalefet partisinin milletvekili olsa da İlçemize ve Beldemize faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.