Milli sporcuya Akay’dan destek

Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’ü Tayland’da düzenlenecek olan Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek olan Milli sporcu Cafer Gök’e başarılar diledi. Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak sporun her branşına ve tüm sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Milli sporcuya Akay’dan destek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Temmuz 2019 Çarşamba 18:59

ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK
19 – 29 Temmuz tarihlerinde Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenecek olan Muay Thai İFMA Dünya Şampiyonası’nda Çerkezköy’ü ve ülkemizi temsil edecek olan Milli sporcu Cafer Gök, Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 2017 yılında Avrupa Muay Thai Şampiyonu olan Cafer Gök, “Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda 54 kiloda mücadele edeceğim. Çerkezköy’ü ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıp, ülkeme şampiyonlukla dönmek istiyorum” dedi. Dünya Şampiyonası’nın ardından Belarus’ta düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na katılacağını sözlerine ekleyen Cafer Gök, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Akay’a teşekkür etti.
CAFER GÖK’E BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak sporun her branşına ve tüm sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Bangkok’ta düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda Milli sporcumuz Cafer Gök’e başarılar diliyorum. Sporcumuzun kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.