Minik Eren’e fonksiyonel medikal araç

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta, otizmli Eren Uluğ’a fonksiyonel medikal araç vererek, bu alanda yapmış olduğu bağış sayısını 53’e çıkardı.

Minik Eren’e fonksiyonel medikal araç
05 Haziran 2018 Salı 11:18

SANDALYE SAYISI 53’E YÜKSELDİ
TSD Çerkezköy Şube üyelerine kazandırdığı tekerlekli sandalyelerle adından sıkça söz ettiren Şube Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta, otizmli Eren Uluğ’a fonksiyonel medikal araç bağışında bulundu. Bu alandaki bağış sayısını 53’e çıkaran Usta, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.

“HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKMALI”
Engelli vatandaşlara daha güzel bir hayat standardı sağlamak için çalışmalarına devam edeceğine değinen Usta, “Otizmli çocuğumuz Eren Uluğ’un rahat etmesi için fonksiyonel medikal aracı teslim ettik.  Araçlarımızı çocuklarımızın rahatlığına göre veriyoruz. Destekte bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Bana bu konuda yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ben kararlılıkla çalışmalarıma devam edeceğim. Durumu olan vatandaşlarımızı da ellerini taşın altına sokmaya davet ediyorum.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Minik Uluğ’un ailesi de yardımlarından dolayı Süheyla Usta’ya teşekkürlerini iletti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.