Minik kemancının Akay sevgisi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı çok sevdiği için ziyaret eden 12 yaşındaki Harun Atansay, yanında getirdiği kemanı ile Başkan Akay için İzmir Marşı’nı çaldı

Minik kemancının Akay sevgisi
10 Mayıs 2019 Cuma 15:03

İZMİR MARŞI’NI ÇALDI
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 12 yaşındaki Harun Atansay, annesi Neval Atansay ile birlikte Başkan Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 6 yıldır keman eğitimi aldığını belirten Harun Atansay, ziyarette Başkan Akay için İzmir Marşı’nı çaldı. Başkan Vahap Akay’a bir de hediye veren Harun Atansay, daha sonra Akay’dan yanında getirdiği kitabı imzalamasını istedi.

TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 12 yaşındaki Harun Atansay’a, kemanı ile verdiği mini konser için teşekkür etti. Aynı zamanda profesyonel yüzücü ve basketbol sporcusu olan Harun Atansay’ı tebrik eden Başkan Akay, küçük Harun’a günün anısına Türk Bayrağı hediye etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.